rybka_pipka
Fanka BB :)
Może się z okna możemy zobaczyć. Jaki świat jest mikro to aż nie mogę uwierzyćJa okolice dworca - pętli tramwajowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się z okna możemy zobaczyć. Jaki świat jest mikro to aż nie mogę uwierzyćJa okolice dworca - pętli tramwajowej
Może z bebikami na spacery razem będziemy chodzićMoże się z okna możemy zobaczyć. Jaki świat jest mikro to aż nie mogę uwierzyć
Tak, trzecie. Mam córkę 3 lata i jeszcze drugą córkę 15 miesięcy
no pięknie!Dzidziuś rośnie, serduszko bije. 5,47 cm i wychodzi 12 tydzień, a ja dziś z OM mam 11+0. Pani doktor obejrzała go dokładnie, kręcił się, wiercił, ruszał rączkami. No i powiedziała, że chyba jej na chłopca wygląda choć jeszcze za szybko oceniać
O widzisz czyli jest jakiś wykaz badań. Ja szukałam i nie umiałam znaleźć a babka na infolinii NFZ powiedziała że nie ma takiego wykazu. Lekarz wypisuje skierowania jak mu się spodoba i nic z tym nie możesz zrobić.No szczerze to sie nie spotkałam z tym. Raczej wszystkim znajomym te badania wypiswali. Ale zawsze sie moze trafić jakiś ananas
Podrzucam link Dziewczyny: klik skoro samemu trzeba sobie przypilnować.
Ja chodziłam na jasne błonia codziennie. Od dworca jest i w dół i w górę . Różanka. I bardzo czeto syrenie stawy. Powrót przy szpitalu na arkonskiej pół dnia taki spacer nam zajmowałJa już mam cały spacerowy plan opracowany, żeby szybko wracać do figurki sprzed ciąży
Pogratulować fachowości i wiedzy Pani z infolinii...masakra...O widzisz czyli jest jakiś wykaz badań. Ja szukałam i nie umiałam znaleźć a babka na infolinii NFZ powiedziała że nie ma takiego wykazu. Lekarz wypisuje skierowania jak mu się spodoba i nic z tym nie możesz zrobić.
Ogólny plan jest podobny + odwiedzanie męża żeby urozmaicić kierunkiJa chodziłam na jasne błonia codziennie. Od dworca jest i w dół i w górę . Różanka. I bardzo czeto syrenie stawy. Powrót przy szpitalu na arkonskiej pół dnia taki spacer nam zajmował
weźcie mnie też! Będę dojeżdżać do WasMoże z bebikami na spacery razem będziemy chodzić