-Natalia
Fanka BB :)
No i cudnie! SuperPrawie 4cm miłości
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i cudnie! SuperPrawie 4cm miłości
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne
Wiesz, tutaj jeszcze nic nie jest przesądzone. Rozumiem, że po głowie chodzą już najgorsze scenariusze, ale mocno wierzę w to, że jest jakiś inny sposób niż acard.tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.
A wiwcie co mnie dobija? Że to dziecko jest zdrowe, a moje ciało jest chujo*e i przez nie nie będzie mogło rozwiązać sie odpowiednio...
prowadzący za tydzień a patologia ciąży w poniedziałekWiesz, tutaj jeszcze nic nie jest przesądzone. Rozumiem, że po głowie chodzą już najgorsze scenariusze, ale mocno wierzę w to, że jest jakiś inny sposób niż acard.
Wizytę u swojego prowadzącego masz za tydzień, tak?
U mnie wjechał na śniadanie pączek z biedronki ale poprawiłam go kanapką z serem i pomidorem, żeby trochę zdrowiej byłoPowiem Wam, że ja się raczej zdrowo odżywiam i nie mam problemu z piciem dużej ilości wody, itd., ale dzisiaj na śniadanie to zjadłam chrupki kukurydziane i tort bezowy tylko borówki z tortu chyba były zdrowe Mdłości z głodu, a otworzyłam lodówkę i na nic ochoty, no cóż
Czyli pozostało "tylko" przetrwać weekend ja jestem dobrej myśli ❤☺prowadzący za tydzień a patologia ciąży w poniedziałek
U mnie wjechał na śniadanie pączek z biedronki ale poprawiłam go kanapką z serem i pomidorem, żeby trochę zdrowiej było
A wczoraj na kolacje zjadłam wuzetke i paszteciki z barszczykiem czerwonym
U mnie już blaty czekają na przełożenie. Natchnęłaś mnie na weekendPowiem Wam, że ja się raczej zdrowo odżywiam i nie mam problemu z piciem dużej ilości wody, itd., ale dzisiaj na śniadanie to zjadłam chrupki kukurydziane i tort bezowy tylko borówki z tortu chyba były zdrowe Mdłości z głodu, a otworzyłam lodówkę i na nic ochoty, no cóż