reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Powiem Wam, że ja się raczej zdrowo odżywiam i nie mam problemu z piciem dużej ilości wody, itd., ale dzisiaj na śniadanie to zjadłam chrupki kukurydziane i tort bezowy 🤣 tylko borówki z tortu chyba były zdrowe 🤣 Mdłości z głodu, a otworzyłam lodówkę i na nic ochoty, no cóż 😁

tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.
A wiwcie co mnie dobija? Że to dziecko jest zdrowe, a moje ciało jest chujo*e i przez nie nie będzie mogło rozwiązać sie odpowiednio... :(
Wiesz, tutaj jeszcze nic nie jest przesądzone. Rozumiem, że po głowie chodzą już najgorsze scenariusze, ale mocno wierzę w to, że jest jakiś inny sposób niż acard.
Wizytę u swojego prowadzącego masz za tydzień, tak?

Powiem Wam, że ja się raczej zdrowo odżywiam i nie mam problemu z piciem dużej ilości wody, itd., ale dzisiaj na śniadanie to zjadłam chrupki kukurydziane i tort bezowy 🤣 tylko borówki z tortu chyba były zdrowe 🤣 Mdłości z głodu, a otworzyłam lodówkę i na nic ochoty, no cóż 😁
U mnie wjechał na śniadanie pączek z biedronki 🙃 ale poprawiłam go kanapką z serem i pomidorem, żeby trochę zdrowiej było 🤣
A wczoraj na kolacje zjadłam wuzetke i paszteciki z barszczykiem czerwonym 🤣

@kejti36 przestań nawet tak mówić! Twoje ciało jest niesamowite i zobaczysz że dacie radę.
Ja właśnie czekam na lekarza, spóźnia się już 15 minut 😵‍💫 nie dość że ja w stresie to ten się spóźnia…

U mnie już blaty czekają na przełożenie. Natchnęłaś mnie na weekend 😁

reklama
Ja dziś od 8 przewalam się na łóżku i nie mogę się zwlec, mąż na zdalnych więc siedzi ze mną w domku. Was też tak biodra biola ? Ja nie mogę się ułożyć w nocy i tak jak piszecie ciągle się budzę w nocy i kręcę. Dziś czuję troszkę mocniejsze mdłości. Zobaczymy jak to się rozwinie już nie mogę się doczekać swoich prenatalnych już tylko do środy. 😁😁

Skoro zabobony się sprawdzają więc u mnie raczej dziewczynka, bo bym słodkie to ciągle jadła. W poniedziałek lecę na badanka mocz i morfologia plus wzięłam glukozę i TSH. Zobaczę jaki wynik i wtedy zapisze się do Endo.

Gratulacje dla wszystkich i trzymam kciuki za resztę dziewczyn i wasze badanka 🥰🥰 i wszystkiego najlepszego dla każdej co miała urodzinki i ich maleństw. 🥰

Rzadko pisze, ale ciągle na bieżąco podczytuje, by nie robić jakiś wielkich sobie zaległości 😁😁

Do góry