reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.

reklama
Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.
no tak, to klops.
Jesteśmy w tym samym tygodniu, mi jakoś na razie troszkę lepiej. Nie mam takich mdłości i zaczęłam nawet dobrze spać.

Kurcze to ja od lata przesypiam noce znowu i tak mi żal już na samą myśl 😅 Ale no w końcu się wyspimy wszystkie
JJ po porodzie przesypiała w nocy 6h ale w szpitalu ja budzili. Jeść wtedy nie chciała. W domu musiałam ja budzić bo nie przybierała. Po 3 dniach nauczyła się wstawać. A mogło być tak pięknie.

Faktycznie ten wynik może zaniepokoić... Co powiedział lekarz na ten temat?
lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acardu
.. na co ja ze mam alergie... a on, ze w takim razie omówić to z prowadzącym. Wiecie on nie był od decyzji...
Chyba napisze wątek na forum czy ktoś przerabiał podobne sytuacje, może się czegoś dowiem... :(
W poniedziałek mam 1 wizyte w UCK na patologii ciąży i tak się cieszę, że wcześniej sie tam wbiłam... oni na pewno przerobili najgorsze przypadki... :(

lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acardu
.. na co ja ze mam alergie... a on, ze w takim razie omówić to z prowadzącym. Wiecie on nie był od decyzji...
Chyba napisze wątek na forum czy ktoś przerabiał podobne sytuacje, może się czegoś dowiem... :(
W poniedziałek mam 1 wizyte w UCK na patologii ciąży i tak się cieszę, że wcześniej sie tam wbiłam... oni na pewno przerobili najgorsze przypadki... :(
Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł. 🙂 jest tutaj bardzo dużo mądrych dziewczyn, które potrafią dobrze doradzić 🙂

reklama
Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł. 🙂 jest tutaj bardzo dużo mądrych dziewczyn, które potrafią dobrze doradzić 🙂
tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.
A wiecie co mnie dobija? Że to dziecko jest zdrowe, a moje ciało jest chujo*e i przez nie nie będzie mogło rozwijać sie odpowiednio... :(

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry