reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

@kejti36 sto lat! Spełnienia wszystkich marzeń! ❣️

Mój mąż miał urodziny wczoraj 😄
czy też jest "typowym Koziorożcem"?🤣 tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje 🤣 zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha

reklama
czy też jest "typowym Koziorożcem"?🤣 tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje 🤣 zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta 🙈😂 jestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić 🙈

@kejti36 wszystkiego najlepszego 💐🎉😊

Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka 😏 może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami 😂 jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro . 😑

Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka 😏 może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami 😂 jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro . 😑
Może to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.

Mam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrze😚
Wszystkiego najlepszego, żeby wszystko o czym marzysz się spełniło💜💐🎉🎁
oj wiem co czujesz... ten wiek niby nie jest jeszcze taki dramatyczny, ale już po tym magicznym 35 roku człowiek chce czy nie to sobie wkręca... ale widzisz ja też 37 i wady mało prawdopodobne, z drugiej strony ile historii dziewczyn 20+ gdzie wystąpiły jakieś wady... no nie ma reguły. To jednak loteria genetyczna, wiec nie stresuj sie wiekiem, będzie zdrowe 💜
Wiem, że i tak będziesz się martwić - bo tego nie da się wyłączyć od tak... ale życzę, by ten czas szybko minął 💜

dziękuję 💜

też tak czasem.mam i to właśnie wieczorami, nawet nie wiem jak to określić, ale napięcie chyba jest adekwatne.

reklama
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta 🙈😂 jestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić 🙈
mój Stary zawsze powtarza, że nie ma bardziej upartej i zawziętej osoby ode mnie - co jest jednocześnie wadą i zaletą 🤣 ale widac byki są gorsze hahaha

Do góry