reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

@kejti36 sto lat! Spełnienia wszystkich marzeń! ❣️

Mój mąż miał urodziny wczoraj 😄
czy też jest "typowym Koziorożcem"?🤣 tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje 🤣 zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha

reklama
czy też jest "typowym Koziorożcem"?🤣 tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje 🤣 zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta 🙈😂 jestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić 🙈

@kejti36 wszystkiego najlepszego 💐🎉😊

Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka 😏 może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami 😂 jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro . 😑

Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka 😏 może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami 😂 jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro . 😑
Może to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.

Mam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrze😚
Wszystkiego najlepszego, żeby wszystko o czym marzysz się spełniło💜💐🎉🎁
oj wiem co czujesz... ten wiek niby nie jest jeszcze taki dramatyczny, ale już po tym magicznym 35 roku człowiek chce czy nie to sobie wkręca... ale widzisz ja też 37 i wady mało prawdopodobne, z drugiej strony ile historii dziewczyn 20+ gdzie wystąpiły jakieś wady... no nie ma reguły. To jednak loteria genetyczna, wiec nie stresuj sie wiekiem, będzie zdrowe 💜
Wiem, że i tak będziesz się martwić - bo tego nie da się wyłączyć od tak... ale życzę, by ten czas szybko minął 💜

dziękuję 💜

też tak czasem.mam i to właśnie wieczorami, nawet nie wiem jak to określić, ale napięcie chyba jest adekwatne.

reklama
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta 🙈😂 jestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić 🙈
mój Stary zawsze powtarza, że nie ma bardziej upartej i zawziętej osoby ode mnie - co jest jednocześnie wadą i zaletą 🤣 ale widac byki są gorsze hahaha

Do góry