czy też jest "typowym Koziorożcem"? tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha
reklama
zobaczysz, niedługo będziesz cieszyć się tak samo!Super! Bardzo się cieszę i szczerze zazdroszczę tych pozytywnych informacji. Maluszek już maluszka przypomina
PepkaS
Fanka BB :)
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta jestem byczkiem.czy też jest "typowym Koziorożcem"? tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić
@kejti36 wszystkiego najlepszego
Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro .
Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środka może to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro .
Może to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.@kejti36 wszystkiego najlepszego
-Natalia
Fanka BB :)
Mam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrzezobaczysz, niedługo będziesz cieszyć się tak samo!
Wszystkiego najlepszego, żeby wszystko o czym marzysz się spełniło
Wzdęcia ? Hmm nie wiem chyba nie takie dziwne to uczucie .Może to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.
no nic poobserwuje sie jeszcze trochę i poczekam grzecznie do jutra
oj wiem co czujesz... ten wiek niby nie jest jeszcze taki dramatyczny, ale już po tym magicznym 35 roku człowiek chce czy nie to sobie wkręca... ale widzisz ja też 37 i wady mało prawdopodobne, z drugiej strony ile historii dziewczyn 20+ gdzie wystąpiły jakieś wady... no nie ma reguły. To jednak loteria genetyczna, wiec nie stresuj sie wiekiem, będzie zdroweMam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrze
Wszystkiego najlepszego, żeby wszystko o czym marzysz się spełniło
Wiem, że i tak będziesz się martwić - bo tego nie da się wyłączyć od tak... ale życzę, by ten czas szybko minął
dziękuję@kejti36 wszystkiego najlepszego
też tak czasem.mam i to właśnie wieczorami, nawet nie wiem jak to określić, ale napięcie chyba jest adekwatne.
reklama
mój Stary zawsze powtarza, że nie ma bardziej upartej i zawziętej osoby ode mnie - co jest jednocześnie wadą i zaletą ale widac byki są gorsze hahahaJest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej uparta jestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić