rybka_pipka
Fanka BB :)
No ja normalnie jestem 34 i w dżinsy zapinam się tylko rano. Wieczorem już muszę chodzić z rozpiętym rozporkiem schowanym pod swetrem, masakra. Cały czas w brzuchu się bąbluje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też macie takie wielkie wzdęte brzuchy? Wiem, że to jeszcze nie jest dzidziuś tylko wzdęte flaki ale ten brzuch dosłownie z dnia na dzień zrobił się gigantyczny. No i jak ja mam jutro iść do pracy jak ciągle mam gazy jak się pożaliłam ginowi to tylko zrobił mądrą minę, że progesteron działa.
No ja normalnie jestem 34 i w dżinsy zapinam się tylko rano. Wieczorem już muszę chodzić z rozpiętym rozporkiem schowanym pod swetrem, masakra. Cały czas w brzuchu się bąbluje
Yhhy brzuch nagazowany i wydęty i bekam non stopTeż macie takie wielkie wzdęte brzuchy? Wiem, że to jeszcze nie jest dzidziuś tylko wzdęte flaki ale ten brzuch dosłownie z dnia na dzień zrobił się gigantyczny. No i jak ja mam jutro iść do pracy jak ciągle mam gazy jak się pożaliłam ginowi to tylko zrobił mądrą minę, że progesteron działa.
Chyba nigdy takiego rozmiaru nie miałamNo ja normalnie jestem 34 i w dżinsy zapinam się tylko rano. Wieczorem już muszę chodzić z rozpiętym rozporkiem schowanym pod swetrem, masakra. Cały czas w brzuchu się bąbluje
Ja wczoraj pokazuje mojemu niemezowi brzuch, a ten się mnie pyta "to ciążowy już? " Odpowiadam z bananem na twarzy, że tak. A ten " Jasne, pewnie się nażarłaś czegoś "Też macie takie wielkie wzdęte brzuchy? Wiem, że to jeszcze nie jest dzidziuś tylko wzdęte flaki ale ten brzuch dosłownie z dnia na dzień zrobił się gigantyczny. No i jak ja mam jutro iść do pracy jak ciągle mam gazy jak się pożaliłam ginowi to tylko zrobił mądrą minę, że progesteron działa.