Ja mam jakąś losową z allegro z poprzedniej ciąży. Rogal taki, potem używałam do karmienia na początku, ale później do karmienia kupiłam poofi, wciąż mi służy, obecnie jako podstawka pod laptopa jak siedze na kanapieLaski i na jakie poduszki do spania się zdecydowałyście?
Wiem, że któraś już zamówiła, ale kompletnie zapomniałam która z Was
Jeszcze mylą mi się nicki
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
ja też nie umiem pić, mam z tym odwieczny problem. Chyba, że winko - dajcie mi litrową butelkę i odpalcie stoper no ale teraz to nie jest opcjajak wy pijecie tyle wody? Ja 1.5 l wmuszam w siebie na siłę i czuję się nabomblowana
Co źle robię?
Bolilol
ja zamówiłam poofi w kształcie 9. Wydaje się być w porządku, ale w sumie jej jeszcze jakoś nie potrzebuję, więc nie wyprobowywalam jej na poważnie. @Kejcik też ją testuje, jak Tobie się na niej śpi?Laski i na jakie poduszki do spania się zdecydowałyście?
Wiem, że któraś już zamówiła, ale kompletnie zapomniałam która z Was
Jeszcze mylą mi się nicki
Nelka85
Masz duże butelki? U mnie to było zło. Zniechęca ło mnie.kawa i herbata powodują mdłości. Wciągam tylko wodę, czasem jakiś sok. Mam wrażenie, że cały czas dochodzę pić, a ta butelka ciągle w połowie pełna. Ale jak tak radzicie, będę próbować więcej pić.
Ja kupuje wodę w butelkach 0.75 z bidonem. Dolewam z filtra często do nich. Lub z dużych butelek. Dla mnie mniejsze o niebo lepsze. Widzę, że pije.
Bolilol
tak, dokładnie tylko ja zamawiałam bezpośrednio na stronie poofi
PepkaS
A właśnie weszłam, dziękitak, dokładnie tylko ja zamawiałam bezpośrednio na stronie poofi
Jeszcze zainteresowała mnie ta poduszka poofi nest
Ale zamówię pewnie dopiero w piątek. Mam wtedy kolejne usg, to jakoś będę psychicznie się czuła inaczej
Kejcik
w sumie to śpi się całkiem dobrze aczkolwiek jak się w nocy jakoś dziwnie ulokuję w tej 9 to mi drętwieje jedna ręka muszę jakoś popracować nad jej układaniem, pewnie ląduję pod poduszkę a ona jest jednak grubsza niż standardowa, na której spałam no i jeszcze minus taki, że staram się spać na lewym boku jak najwięcej a to wymagało ułożenia jej w taki sposób, że mnie oddziela od Starego i mu trochę smutno, że się nie może przytulić ale mi nie jest smutno bo ja nie lubię dotykania podczas spaniaja zamówiłam poofi w kształcie 9. Wydaje się być w porządku, ale w sumie jej jeszcze jakoś nie potrzebuję, więc nie wyprobowywalam jej na poważnie. @Kejcik też ją testuje, jak Tobie się na niej śpi?
reklama
drugi.bejbik
Ja też wypijam 1.5 litra wody, do tego mała kawa, herbata i mięta albo melisa. Tylko jak karmilam piersią to udawało mi się 3 litry wody wypijaćjak wy pijecie tyle wody? Ja 1.5 l wmuszam w siebie na siłę i czuję się nabomblowana
Co źle robię?