AnnMar88
Moderator
Ja juz po o 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.o 14
A Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz po o 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.o 14
A Ty?
Ja do 11 bym nie wytrzymała chyba. Już o 9 mnie ssie głód.Ja dziś lecę na kontrolne badania krwi, ale dopiero po 11 mam tam być. Bez śniadania to chyba do tej godziny.
aaaaaa super!!!!!!Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
Cudownie!! Gratulacje teraz można odpocząć od tych złych myśli i cierpliwie czekać na USG ☺❤ baaardzo się cieszę ☺Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
wspaniała wiadomość gratulacjeDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
Gratulacje! Widzisz, stresy z pappy niepotrzebne extra wiadomość!Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
AnnMar, jak dobrze pamiętam to też jesteś z Warszawy lub okolic? Powiesz gdzie kupiłaś badanie i ile Ci ostatecznie wyszło?Ja juz po o 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.
pięknie, gratulacjeDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec
a mówili coś kiedy wyniki?Ja juz po o 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.