Samo się kliknęłoMam pełno po córce, ale na pewno coś dokupię. Mam parę rzeczy dodanych do ulubionych w h&m przez przypadek![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Samo się kliknęłoMam pełno po córce, ale na pewno coś dokupię. Mam parę rzeczy dodanych do ulubionych w h&m przez przypadek![]()
Tak 10 razy...Samo się kliknęło![]()
Cudowna wiadomość!Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Extra! Bardzo się cieszę i gratuluję!Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
cudownieNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
kejti, upewniałaś mnie tylko w tym, że muszę mieć wynik nifty w dłoni zanim pójdę na pappę i usgwe wtorek a do tego czasu oszaleje ...
Tam gdzie ja będę robić, wszystko odbywa się tego samego dnia. Najpierw usg i zaraz po nim pobranie krwi.A która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
Serio to był jeden z pierwszych zakupów. Tylko w listopadzie bo ja miałam jeden za drugim transfery. Biorę duże dawki progesteronu który mnie mocno rozluźnia. Jak przestałam brać to zatwardzenie ale krótko bo więc halo żelazo które mi idealnie unormowało. Myślałam że od żelaza będę miała jeszcze większe zatwardzenieWyników krwi nie analizuje się bez USG po prostu. Wiem, że łatwo mówić, ale czekaj na lekarza po prostu. On wszystko obejrzy i zanalizuje.
Przewidująca![]()
nifty robiłam w poniedziałek powiedzieli ze tak z 7 dni się czeka... liczę że do wtorku będzieA kiedy nifty? Tak +-? Ja coraz bardziej zaluje, ze nie zrobilam innego testu. Przy najgorszych wiatrach wynik 28 stycznia![]()