Samo się kliknęłoMam pełno po córce, ale na pewno coś dokupię. Mam parę rzeczy dodanych do ulubionych w h&m przez przypadek
reklama
Mayolin
Fanka BB :)
Tak 10 razy...Samo się kliknęło
drugi.bejbik
Cudowna wiadomość! gratulacje ❤❤Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
AnnMar88
Moderator
Extra! Bardzo się cieszę i gratuluję!Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Kejcik
cudownieNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Malinaaaa
Nie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Gratulacje
Kejcik
kejti, upewniałaś mnie tylko w tym, że muszę mieć wynik nifty w dłoni zanim pójdę na pappę i usg współczuję rollercostera emocji, który sobie właśnie zafundowałaś, jednak szczerze wierzę, że wszystko będzie ok my tego po prostu nie rozumiemy bo to musi być interpretowane razem z usg i przez specjalistę zobacz słońce, że nawet nie możesz sobie iść do pierwszego z brzegu lekarza żeby ogarnąć te badania, a co dopiero samemu, w emocjach próbować coś znaleźć w sieciwe wtorek a do tego czasu oszaleje ...
Tam gdzie ja będę robić, wszystko odbywa się tego samego dnia. Najpierw usg i zaraz po nim pobranie krwi.A która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
Nelka85
Serio to był jeden z pierwszych zakupów. Tylko w listopadzie bo ja miałam jeden za drugim transfery. Biorę duże dawki progesteronu który mnie mocno rozluźnia. Jak przestałam brać to zatwardzenie ale krótko bo więc halo żelazo które mi idealnie unormowało. Myślałam że od żelaza będę miała jeszcze większe zatwardzenieWyników krwi nie analizuje się bez USG po prostu. Wiem, że łatwo mówić, ale czekaj na lekarza po prostu. On wszystko obejrzy i zanalizuje.
Przewidująca
reklama
nifty robiłam w poniedziałek powiedzieli ze tak z 7 dni się czeka... liczę że do wtorku będzieA kiedy nifty? Tak +-? Ja coraz bardziej zaluje, ze nie zrobilam innego testu. Przy najgorszych wiatrach wynik 28 stycznia