reklama
Magda_13
Fanka BB :)
marzyłam o tym od rana... jestem dziś spelniona
Jak dziewczyny tu nawijają o maczkach, kebsach i hot dogach to mnie to nie rusza, bo nie jem od lat, ale takie pieczone ziemniaczki z gzikiem to bym wszamała omonomon
To zdjęcie krewet ostatnio też było zacne
rybka_pipka
Oficjalnie po, bobik jest w środku, serduszko bije i wszystko super. Tylko skubaniec jakoś się chował, bo strasznie ciężko było go na usg uchwycić. Normalnie prawie mostek na tej leżance zrobiłam, żeby macica się dobrze ustawiła do zdjęcia xd
Nelka85
To córka 11 września skończy 2 lata więc będzie bez miesiąca 2. Ola lgnie do dzieci ale jest zazdrosna jak my je bierzemy. Jestem ciekawa jak będzie. 4oznica miała być mniejsza ale życieJa się nastawiam, ze te pierwsze 3 miesiące będą ciężkie zanim się odnajdziemy w nowych rolach. U nas poród wypada miesiąc przed 3. Urodzinkami córki.
Chwalę się fotką :Zobacz załącznik 1602048
Mój tata ma braci. On ma mnie i młodszego syna. A jego brat 2 córki. To raczej nie ma zasadyJa przeczuwam drugiego chłopca, bo mąż ma 2 braci, jakby była dziewczynka to bym się bardzo zdziwiła.
U córki w żłobku przed świętami było rsv i do teraz jest, bostonka, szkarlatyna i coś jeszcze chyba różyczka.Te choroby żłobkowe to jakaś tragedia. Moja młoda wróciła w poniedziałek po chorobie, a na drzwiach kartka "w grupie wykryto przypadek szkarlatyny" dzisiaj zawisła kolejna kartka "Prosimy obserwować dzieci. W grupie panuje rsv" może frytki do tego?
też czasami zjem.maka, ale moje zachcianki są totalnie skrajne, jednego dnia hotdog drugiego marze o sałatce greckiej... Dziś musiałam TO zjeść, macie tak, że pomyślicie o zjedzeniu czegoś i po prostu musicie to mieć? Mówię o ciąży bo nigdy tak nie miałam...Jak dziewczyny tu nawijają o maczkach, kebsach i hot dogach to mnie to nie rusza, bo nie jem od lat, ale takie pieczone ziemniaczki z gzikiem to bym wszamała omonomon
To zdjęcie krewet ostatnio też było zacne
Malinaaaa
Też mam takie przemyślenia, że wolałabym drugi raz poród SN. Jednak cesarka to poważna operacja Może zasięgnij porady u innego lekarza czy koniecznie musisz mieć drugą cesarkę.
Mam taki plan, na pewno do końca będę walczyc o poród SN chyba że faktycznie będą przeciwwskazania. Tak, poważna operacja, po której nie ma czasu na rekonwalescencję z prawdziwego zdarzenia, szczególnie przy dwójce dzieci
Meganka
No ja liczę bardzo na drugi poród sn. Ale też staram się nie myśleć, ze cc to koniec świata, bo potem sobie dziewczyny wyrzucają niepotrzebnie, że coś zrobiły źle.
U nas w żłobku też cała gama chorób, młoda nie była 2tyg, 2 dni w żłobku i znowu coś gorączkuje ale powtarzam sobie że lepiej teraz, niż za rok
U nas w żłobku też cała gama chorób, młoda nie była 2tyg, 2 dni w żłobku i znowu coś gorączkuje ale powtarzam sobie że lepiej teraz, niż za rok
Tak, mam tak samo. Właśnie musze zjeść lody więc mąż zapitala do sklepu. To sprawa życia i śmierciteż czasami zjem.maka, ale moje zachcianki są totalnie skrajne, jednego dnia hotdog drugiego marze o sałatce greckiej... Dziś musiałam TO zjeść, macie tak, że pomyślicie o zjedzeniu czegoś i po prostu musicie to mieć? Mówię o ciąży bo nigdy tak nie miałam...
reklama
kropka.
Wygląda jakby ssał kciukJa się nastawiam, ze te pierwsze 3 miesiące będą ciężkie zanim się odnajdziemy w nowych rolach. U nas poród wypada miesiąc przed 3. Urodzinkami córki.
Chwalę się fotką :Zobacz załącznik 1602048