Nelka85
Fanka BB :)
Ja McDonalda to średnio ale burger Kinga bym zjadłateż czasami zjem.maka, ale moje zachcianki są totalnie skrajne, jednego dnia hotdog drugiego marze o sałatce greckiej... Dziś musiałam TO zjeść, macie tak, że pomyślicie o zjedzeniu czegoś i po prostu musicie to mieć? Mówię o ciąży bo nigdy tak nie miałam...
Ja miałam cc nagłe. Znieczulenie i od razu skalpel. Tak czułam cięcie. Ale to nie było najgorsze. Mi się to babrało długo, miałam krwiaka w bliźnie i teraz mam tam dziurę. 2 tyg po porodzie trafiłam na sor. 4 miesiące od porodu płakałam w WC z bólu jak się załatwiałam. W szpitalu w którym będę rodzić namawiają po cc na SM (po za dr który robił mi cięcie) i mam nadzieję że się uda.Mam taki plan, na pewno do końca będę walczyc o poród SN chyba że faktycznie będą przeciwwskazania. Tak, poważna operacja, po której nie ma czasu na rekonwalescencję z prawdziwego zdarzenia, szczególnie przy dwójce dzieci
Ja będę kochała co będzie. O tej samej płci mówiłam bo będą w 1 pokoju. A parce jest niestety ciężko. Przeprowadzimy się dopiero jak spłacimy mieszkanie a to już będą nastolatki. No i chłopcu było był łatwiej pobrać mocz niż córce (argument koleżanki dlaczego chce syna)Ja bardzo chciałam córcie w pierwszej ciąży, a teraz już nie mam oczekiwań, jedynie jestem ciekawa widzę plusy i minusy zarówno parki i jednopłciowego rodzeństwa.
Bardzo mi odpowiada ten luz, bo mam w otoczeniu trochę dziewczyn, które przeżyły to rozczarowanie płcią i wcale to nie są fajne emocje. Uważam że dobrze że się o tym więcej mówi, bo uczucia jak uczucia, pojawiają się i trzeba sobie z nimi poradzić. Żaden to wstyd.