reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

ja mam 5 posiłków i wczoraj zjadłam 3 pudełka. Obiad oddałam mężowi, kolacja jeszcze stoi w lodówce i mam nadzieję, że mąż zje 🙈

Z dzisiejszych pudełek wiem, że zjem śniadanie, ii śniadanie i podwieczorek (tak, słodkie 😂), obiad może częściowo, a nie wiem co z kolacją. O, chyba już wiem, bo właśnie miałam odruch wymiotny pisząc o niej 😂
To mi znowu wchodzi gładko. Mam wczorajszy obiad na dzisiaj bo nie przejadlysmy. No i rzeczywiście słodkiego mi się odechciewa.
ja nastawiam się na to, że będzie chłopiec 😂 bardzo bym chciała córkę, mąż też nastawiony na dziewczynkę, szuka ładnego żeńskiego imienia i dobudowuje jakieś swoje teorie dlaczego to będzie córka. A że u nas los zawsze na odwrót, to przewiduję syna 😅
My jak zaczęliśmy się starać 8 lat temu to chcieliśmy 2 lub 3 dzieci (taka liczba padła na rozmowach o dzieciach z 10 lat temu). Ja mówiłam że ta sama płeć dla pierwszej dwójki i 3 wsioryba. Mąż chciał parkę i trzecie wszystko jedno.
On jest przekonany, że będzie syn. Miałby wymarzoną parkę.
Ps wczoraj pisze do mnie koleżanka męża z pracy. Jaki to on chodzi szczęśliwy po zakładzie i o co chodzi 😆 (był ze mną na usg)

reklama
To mi znowu wchodzi gładko. Mam wczorajszy obiad na dzisiaj bo nie przejadlysmy. No i rzeczywiście słodkiego mi się odechciewa.

My jak zaczęliśmy się starać 8 lat temu to chcieliśmy 2 lub 3 dzieci (taka liczba padła na rozmowach o dzieciach z 10 lat temu). Ja mówiłam że ta sama płeć dla pierwszej dwójki i 3 wsioryba. Mąż chciał parkę i trzecie wszystko jedno.
On jest przekonany, że będzie syn. Miałby wymarzoną parkę.
Ps wczoraj pisze do mnie koleżanka męża z pracy. Jaki to on chodzi szczęśliwy po zakładzie i o co chodzi 😆 (był ze mną na usg)
oooooo, jaki kochany, że tak się cieszy 🥹

Ja po wizycie. Pęcherzyk w macicy, wielkość na 6 tydzień..(mi wychodzi 6+2). Na razie nic nie zobaczył, Ale jak stwierdził ma bardzo słaby sprzęt. Dał na wyniki, kazał przyjść za 7-10 dni.
Umówiłam się już na 17.01
Ale oczywiście idę prywatnie jeszcze w poniedziałek. 😉

Dziewczyny a czy te z Was, które teraz robią krzywą cukrową to będziecie robić to dwa razy? Bo chyba w 20-stym którymś tyg jest to i tak obowiązkowe?

Dziewczyny a czy te z Was, które teraz robią krzywą cukrową to będziecie robić to dwa razy? Bo chyba w 20-stym którymś tyg jest to i tak obowiązkowe?
No jak wyjdzie dobrze to się powtarza z tego co wiem :) ja już mam z rana wynik 93, więc powtarzać nie będę, bo to już stwierdzona cukrzyca.
Tylko jeszcze te wyniki po godzinie i po 2 sprawdzam.

reklama
Do góry