reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

ja mam 5 posiłków i wczoraj zjadłam 3 pudełka. Obiad oddałam mężowi, kolacja jeszcze stoi w lodówce i mam nadzieję, że mąż zje 🙈

Z dzisiejszych pudełek wiem, że zjem śniadanie, ii śniadanie i podwieczorek (tak, słodkie 😂), obiad może częściowo, a nie wiem co z kolacją. O, chyba już wiem, bo właśnie miałam odruch wymiotny pisząc o niej 😂
To mi znowu wchodzi gładko. Mam wczorajszy obiad na dzisiaj bo nie przejadlysmy. No i rzeczywiście słodkiego mi się odechciewa.
ja nastawiam się na to, że będzie chłopiec 😂 bardzo bym chciała córkę, mąż też nastawiony na dziewczynkę, szuka ładnego żeńskiego imienia i dobudowuje jakieś swoje teorie dlaczego to będzie córka. A że u nas los zawsze na odwrót, to przewiduję syna 😅
My jak zaczęliśmy się starać 8 lat temu to chcieliśmy 2 lub 3 dzieci (taka liczba padła na rozmowach o dzieciach z 10 lat temu). Ja mówiłam że ta sama płeć dla pierwszej dwójki i 3 wsioryba. Mąż chciał parkę i trzecie wszystko jedno.
On jest przekonany, że będzie syn. Miałby wymarzoną parkę.
Ps wczoraj pisze do mnie koleżanka męża z pracy. Jaki to on chodzi szczęśliwy po zakładzie i o co chodzi 😆 (był ze mną na usg)

reklama
To mi znowu wchodzi gładko. Mam wczorajszy obiad na dzisiaj bo nie przejadlysmy. No i rzeczywiście słodkiego mi się odechciewa.

My jak zaczęliśmy się starać 8 lat temu to chcieliśmy 2 lub 3 dzieci (taka liczba padła na rozmowach o dzieciach z 10 lat temu). Ja mówiłam że ta sama płeć dla pierwszej dwójki i 3 wsioryba. Mąż chciał parkę i trzecie wszystko jedno.
On jest przekonany, że będzie syn. Miałby wymarzoną parkę.
Ps wczoraj pisze do mnie koleżanka męża z pracy. Jaki to on chodzi szczęśliwy po zakładzie i o co chodzi 😆 (był ze mną na usg)
oooooo, jaki kochany, że tak się cieszy 🥹

Ja po wizycie. Pęcherzyk w macicy, wielkość na 6 tydzień..(mi wychodzi 6+2). Na razie nic nie zobaczył, Ale jak stwierdził ma bardzo słaby sprzęt. Dał na wyniki, kazał przyjść za 7-10 dni.
Umówiłam się już na 17.01
Ale oczywiście idę prywatnie jeszcze w poniedziałek. 😉

Dziewczyny a czy te z Was, które teraz robią krzywą cukrową to będziecie robić to dwa razy? Bo chyba w 20-stym którymś tyg jest to i tak obowiązkowe?

Dziewczyny a czy te z Was, które teraz robią krzywą cukrową to będziecie robić to dwa razy? Bo chyba w 20-stym którymś tyg jest to i tak obowiązkowe?
No jak wyjdzie dobrze to się powtarza z tego co wiem :) ja już mam z rana wynik 93, więc powtarzać nie będę, bo to już stwierdzona cukrzyca.
Tylko jeszcze te wyniki po godzinie i po 2 sprawdzam.

reklama
Do góry