reklama
PepkaS
Fanka BB :)
O której? Będziemy trzymać kciuki!Dziś mam wizytę. I już nie mogę spać
Ja wizyta jutro
kropka.
O 8.00O której? Będziemy trzymać kciuki!
Ja wizyta jutro
Bolilol
ja mam 5 posiłków i wczoraj zjadłam 3 pudełka. Obiad oddałam mężowi, kolacja jeszcze stoi w lodówce i mam nadzieję, że mąż zjeJa też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akurat
Więc dajcie znać jak Wam będzie szło
Z dzisiejszych pudełek wiem, że zjem śniadanie, ii śniadanie i podwieczorek (tak, słodkie ), obiad może częściowo, a nie wiem co z kolacją. O, chyba już wiem, bo właśnie miałam odruch wymiotny pisząc o niej
Bolilol
ja nastawiam się na to, że będzie chłopiec bardzo bym chciała córkę, mąż też nastawiony na dziewczynkę, szuka ładnego żeńskiego imienia i dobudowuje jakieś swoje teorie dlaczego to będzie córka. A że u nas los zawsze na odwrót, to przewiduję synajak tu nie będzie dziewczynki, a u mnie chłopca, to wszystkie zabobony o kant du...
Kejcik
w puerii uno jest wszystko- kwas foliowy, jod, witamina d, b6, b12, cholina i DHA oraz EPAkwas foliowy, wit d lek, omega z pregny (poczytajcie jak ważna jest omega i zapytajcie gin czy możecie wprowadzić ofc), do tego jod (mam niedoczynność) I wit b12 w metylowanej formie.
Myślę jeszcze nad magnezem, musze zapytać lekarza.
Kejcik
ja do tej pory miałam dziwne przeczucie, że będzie dziewczynka ale od wczoraj już nie mamja nastawiam się na to, że będzie chłopiec bardzo bym chciała córkę, mąż też nastawiony na dziewczynkę, szuka ładnego żeńskiego imienia i dobudowuje jakieś swoje teorie dlaczego to będzie córka. A że u nas los zawsze na odwrót, to przewiduję syna
reklama
Bolilol
to już za chwilę, trzymamy kciuki! Ja też mam dzisiaj, ale po 13O 8.00