Ja od następnego tyg zaczynam dietę od brokułaJa też dołączam do diet pudełkowych ale od jutra zamówiliśmy Vikinga i liczę że będzie smaczny
reklama
PepkaS
Fanka BB :)
Ja też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akuratJa od następnego tyg zaczynam dietę od brokuła
Więc dajcie znać jak Wam będzie szło
Ja właśnie ostatnio jem bardzo nie zdrowo i muszę się sprowadzić na dobra drogę - nie powinnam przytyć w tej ciąży o ile będzieJa też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akurat
Animmka
Ja właśnie przed snem ostatnio czułam zasikane trociny i musieliśmy z mężem zmienić pokój, bo nie do wytrzymania dla mnie było. A nie mam takiego zwierzątkaOd kilku dni tak mi śmierdzi choinka, że chociaż jest wciąż piękna, to chyba musi zostać wywalona bo ilekroć jestem w pobliżu, czuję jakby obsikane przez świnkę morską trociny
jak tu nie będzie dziewczynki, a u mnie chłopca, to wszystkie zabobony o kant du...nie wystarczy, nie chcesz wiedzieć jakie dźwięki wydaje na widok niektórych warzyw za to mogłabym jeść całą dobę naleśniki, owsianki, jogurty, owoce i słodycze
Dobrze, że na jutrzejszą wizytę nie kazał mi glukozy badać
Nelka85
A jaka wzięłaś?Ja od następnego tyg zaczynam dietę od brokuła
Pierwszy dzień spoko.Ja też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akurat
1 śniadanie na 2x i to połowę bo resztę zjadła córka.
2 śniadanie (w pozę obiadu)
Podwieczorek i kolację zjadłam.
Obiad został na jutro. A okazało się że na jutro fajne rzeczy i chyba zamrożę na weekend.
kwas foliowy, wit d lek, omega z pregny (poczytajcie jak ważna jest omega i zapytajcie gin czy możecie wprowadzić ofc), do tego jod (mam niedoczynność) I wit b12 w metylowanej formie.Dziewczyny oprócz podstawowych witamin jak kwas foliowy, kwasy DHA itp itd (ja np biorę Puerio Uno) coś jeszcze bierzecie dodatkowo?
Nie mam tu na myśli Waszych leków typu duphaston, metformina itp.
Myślę jeszcze nad magnezem, musze zapytać lekarza.
Nelka85
U mnie córka zgodnie z zabobonami jest synem. Odrzuciło mnie od słodyczy i jadłam codziennie kiszoną kapustę na którą jestem uczulona. Buzia mi się wygładziła. Zero trądziku Itdjak tu nie będzie dziewczynki, a u mnie chłopca, to wszystkie zabobony o kant du...
teraz widzę, że o dha piszeszDziewczyny oprócz podstawowych witamin jak kwas foliowy, kwasy DHA itp itd (ja np biorę Puerio Uno) coś jeszcze bierzecie dodatkowo?
Nie mam tu na myśli Waszych leków typu duphaston, metformina itp.
reklama