reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Pewnie każda po swojemu, jak podpasuje :) lubie takie segregacje i te wszystkie opisy, karteczki itp ale u mnie się to nie sprawdziło bo nie potrzebowalam tego wyciągać więcej niż raz. Wizualnie to super wyglądało ale dotrwalo do połowy ciąży i doopka, wszystko do jednej teczki ;D
No dokładnie 😃 najwięcej wychodzi w praniu.
A korzystałyście z tych informacji zawartych w tych segregatorach? Że wiecie np jakie badania zrobić w danym tygodniu itp? Czy kompletnie nieprzydatne, bo lekarz to mówi na bieżąco?

reklama
No dokładnie 😃 najwięcej wychodzi w praniu.
A korzystałyście z tych informacji zawartych w tych segregatorach? Że wiecie np jakie badania zrobić w danym tygodniu itp? Czy kompletnie nieprzydatne, bo lekarz to mówi na bieżąco?
Wszystko lekarz. Raz na miesiąc krew (morfologia) plus mocz, a te co się robi raz na trymestr to mówił kiedy zrobić (z wizyty na wizytę).

jeśli zrobisz dziś to nie zrobisz kolejnej po 48h bo w poniedziałek wszystko zamknięte. Może wtorek i czwartek przed wizytą akurat? Tylko musisz się psychicznie przygotować na wszystko i to na pewno będzie stresujące czeka na wyniki I pytanie co jesli nie będą dobre przyrosty jak teraz...
Masz wizytą w piątek gdzie już będzie pewnie wiadomo co i jak...
zrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze

Dzięki kochane ale już niewiem czy to smutek czy hormony 🤦🏻

Mam jednak nadzieję że w pt na wizycie usłyszę serduszko - czytalam o przypadkach gdzie były błędne wyniki albo po prostu czasem wolniej rośnie beta ?!

A hot dogi robią furorę też się wczoraj skusiłam na hot doga z żabki 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Hej dziewczyny - przychodzę do Was doświadczonych bardziej. Mam mutacje i dostałam od lekarza heparynę i acard. Bierzecie to razem? Jedno rano, drugie wieczorem? Wszystko razem rano/wieczorem? Z emocji nie zapytałam lekarza jak usłyszałam heparyna 😩
Heparyna rano. Acard wieczorem.

reklama
Japierdziele dziewczyny, poszliśmy do sklepu i mąż stoi w kolejce z zakupami w markecie, a ja waruje przy drzwiach galeriowej łazienki. Nie wiem czy będę rzygać bo dziecko czy że tutaj okrutnie śmierdzi 😰

Mi też wszystko śmierdzi. Otwieram lodówkę to mi śmierdzi, bo za dużo zapachów. Wchodzę do łazienki gdzie stoi taka fiolka z patyczki i też już mi śmierdzi i zastanawiam się czy tego nie wyrzucić. Najgorzej chyba śmietnik. Niemężowi najchętniej kazałbym 2 razy dziennie śmieci wynosić 🤦‍♀️

Do góry