reklama
PepkaS
Fanka BB :)
Może być i jedno i drugie jednak w ciąży jest się bardziej wyczulonym na zapachyJapierdziele dziewczyny, poszliśmy do sklepu i mąż stoi w kolejce z zakupami w markecie, a ja waruje przy drzwiach galeriowej łazienki. Nie wiem czy będę rzygać bo dziecko czy że tutaj okrutnie śmierdzi
Veraverrto
Oooo nie! Gdzie jest moj maz?! Dzidzia chce!No wjechał pięknie
PepkaS
Polecam, „Na Ogniu”Oooo nie! Gdzie jest moj maz?! Dzidzia chce!
Ja chyba udaje się na drzemkę, zmęczyło mnie te jedzenie
Veraverrto
Ja juz po Jestem bardziej zmeczona jak przed. Ale mąż chyba wlasnie prysnal na swoja ze starszakiem No wiecie co… Sama se musze jedzenie zorganizowacPolecam, „Na Ogniu”
Ja chyba udaje się na drzemkę, zmęczyło mnie te jedzenie
drugi.bejbik
Ja chyba w zwykłej teczce będę trzymać wszystko.A jak już jesteśmy w temacie gadżetów- planujecie jakieś segregatory ciążowe do pilnowania dokumentacji? Czy to Waszym zdaniem zbędna pierdoła?
drugi.bejbik
Ja zrobiłam obiad i jedyne o czym marzę to iść na drzemkę ale niestety nie mam takiej możliwościJa juz po Jestem bardziej zmeczona jak przed. Ale mąż chyba wlasnie prysnal na swoja ze starszakiem No wiecie co… Sama se musze jedzenie zorganizowac
drugi.bejbik
Macie jakieś szampany 0% do polecenia? Oprócz piccolo
drugi.bejbik
Coś mnie dzisiaj strzeliło i poszłam zrobić betę właśnie dostałam wynik 4503 z obliczeń wynika, że dobrze beta rośnie
reklama
PepkaS
A jak wtedy to dzielić? Np oddzielnie wyniki krwi, badania usg itp? Czy np podzielone na tygodnie?Ja chyba w zwykłej teczce będę trzymać wszystko.