reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Pewnie każda po swojemu, jak podpasuje :) lubie takie segregacje i te wszystkie opisy, karteczki itp ale u mnie się to nie sprawdziło bo nie potrzebowalam tego wyciągać więcej niż raz. Wizualnie to super wyglądało ale dotrwalo do połowy ciąży i doopka, wszystko do jednej teczki ;D
No dokładnie 😃 najwięcej wychodzi w praniu.
A korzystałyście z tych informacji zawartych w tych segregatorach? Że wiecie np jakie badania zrobić w danym tygodniu itp? Czy kompletnie nieprzydatne, bo lekarz to mówi na bieżąco?

reklama
No dokładnie 😃 najwięcej wychodzi w praniu.
A korzystałyście z tych informacji zawartych w tych segregatorach? Że wiecie np jakie badania zrobić w danym tygodniu itp? Czy kompletnie nieprzydatne, bo lekarz to mówi na bieżąco?
Wszystko lekarz. Raz na miesiąc krew (morfologia) plus mocz, a te co się robi raz na trymestr to mówił kiedy zrobić (z wizyty na wizytę).

jeśli zrobisz dziś to nie zrobisz kolejnej po 48h bo w poniedziałek wszystko zamknięte. Może wtorek i czwartek przed wizytą akurat? Tylko musisz się psychicznie przygotować na wszystko i to na pewno będzie stresujące czeka na wyniki I pytanie co jesli nie będą dobre przyrosty jak teraz...
Masz wizytą w piątek gdzie już będzie pewnie wiadomo co i jak...
zrobię we wt i czw albo już poczekam do wizyty zobaczę , póki co podlamalam się i leże i płacze

Dzięki kochane ale już niewiem czy to smutek czy hormony 🤦🏻

Mam jednak nadzieję że w pt na wizycie usłyszę serduszko - czytalam o przypadkach gdzie były błędne wyniki albo po prostu czasem wolniej rośnie beta ?!

A hot dogi robią furorę też się wczoraj skusiłam na hot doga z żabki 🤦🏻🤦🏻🤦🏻

Hej dziewczyny - przychodzę do Was doświadczonych bardziej. Mam mutacje i dostałam od lekarza heparynę i acard. Bierzecie to razem? Jedno rano, drugie wieczorem? Wszystko razem rano/wieczorem? Z emocji nie zapytałam lekarza jak usłyszałam heparyna 😩
Heparyna rano. Acard wieczorem.

reklama
Japierdziele dziewczyny, poszliśmy do sklepu i mąż stoi w kolejce z zakupami w markecie, a ja waruje przy drzwiach galeriowej łazienki. Nie wiem czy będę rzygać bo dziecko czy że tutaj okrutnie śmierdzi 😰

Mi też wszystko śmierdzi. Otwieram lodówkę to mi śmierdzi, bo za dużo zapachów. Wchodzę do łazienki gdzie stoi taka fiolka z patyczki i też już mi śmierdzi i zastanawiam się czy tego nie wyrzucić. Najgorzej chyba śmietnik. Niemężowi najchętniej kazałbym 2 razy dziennie śmieci wynosić 🤦‍♀️

Do góry