reklama
mam.ogromną nadzieje, że jednak będzie dobrze... chcesz bete jeszcze sprawdzać czy czekasz do wizyty? ciężko cokolwiek mądrego Ci powiedzieć w takiej sytuacji, żadna z nas nie jest ginekologiem a nawet gdyby to zycie pisze takie scenariusze... że nigdy nic niewiadomo bardzo bardzo chce by nam wszystkim się udało...ciąża naturalna , nie wspomagam sie progesteronem a tydzień wychodzi 6+4
Jestem umówiona w pt za tydzień 5.01. i wtedy się okaże co tam się dzieje...
Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?mam.ogromną nadzieje, że jednak będzie dobrze... chcesz bete jeszcze sprawdzać czy czekasz do wizyty? ciężko cokolwiek mądrego Ci powiedzieć w takiej sytuacji, żadna z nas nie jest ginekologiem a nawet gdyby to zycie pisze takie scenariusze... że nigdy nic niewiadomo bardzo bardzo chce by nam wszystkim się udało...
jeśli zrobisz dziś to nie zrobisz kolejnej po 48h bo w poniedziałek wszystko zamknięte. Może wtorek i czwartek przed wizytą akurat? Tylko musisz się psychicznie przygotować na wszystko i to na pewno będzie stresujące czeka na wyniki I pytanie co jesli nie będą dobre przyrosty jak teraz...Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?
Masz wizytą w piątek gdzie już będzie pewnie wiadomo co i jak...
Bolilol
Fanka BB :)
to zależy, co byś chciała osiągnąć - jeżeli sprawdzić czy w ogóle rośnie, to możesz dzisiaj, ale najlepiej by było po 48h, czyli jutro, choć domyślam się, że to niemożliwe. Może we wtorek i czwartek?Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?
drugi.bejbik
Bo ludzie nie myślą i mają gdzieś innych... daj znać po wizycie jak się ma maluszek ☺Właśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.
jagna_jadzia
Ludzie są okropnymi egoistami i to jeszcze na taką wizytęWłaśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.
Patrycjaa001
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy wy macie kontakt ze swoim lekarzem prowadzącym? Tzn czy macie do niego nr tel i możecie do niego zadzwonić, napisać smsa?
reklama
też mnie to wkurza, że kaszlą i nie założą maseczki nawet... ja zakładam ostatnio maseczki w poczekalniach...Właśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.