reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Hej
Tak pisalyscie o parowkach itd że dziś na śniadania zrobiłam sobie parówkę na ciepło i zjadłam i było mi nie dobrze 😑
Hahhaaa .. 😁
Co ja dziś miałam za sen ... Krwawienie miałam 😔 wstaje rano patrzę ufff to tylko sen 😔 po tych moich dwóch stratach to już chyba do końca tej ciazy będę sie bala 😔mam taki ogromny lek do tej następnej wizyty 😔 pierwsze poronieniu straciłam w 9 tyg . Ale tam od początku było coś nie tak ..a to źle beta przyrastała potem późno sie zarodek pojawił i na końcu serduszko biło poniżej normy i kolejna wizyta serduszko już nie biło . Ciężkie przeżycie . Slyszysz serduszko a nast już nie 😪 potem kolejna próba i puste jajo 😔 i teraz całkiem niespodziewane 2kreski . Cieszę sie przeogromnie ale bardzo sie boje. Wy napewno też tak macie . Wiem że nie jestem sama 🤗

Ja nr do mojego prowadzącego mam . I mogę zadzwonić w kazdej chwili .
Widzę, że nie tylko ja miałam straszne sny…
Mi się śniła pierwsza wizyta u gin i zobaczenie zarodka i usłyszenie serducha. Byłam w tym momencie oczekiwania cały czas i te emocje w głowie… dlatego jestem teraz taka niewyspana 😬
To będzie bardzo długi tydzień 😬

reklama
Ja po tygodniu wychodzę z objawów przeziębienia, w końcu! 👏🏻

Na bolące gardło brałam *spam* tabletki do ssania, tantum verde i piłam gorące mleko z miodem.
Na Katar woda morska i tylko tyle 😬
Miałam ze dwa dni 37 stopni, ale nie jestem pewna czy to typowo przeziębieniowe czy po prostu ciążowe.
A i chyba wzięłam ze dwie tabletki apapu.

Ja po tygodniu wychodzę z objawów przeziębienia, w końcu! 👏🏻

Na bolące gardło brałam *spam* tabletki do ssania, tantum verde i piłam gorące mleko z miodem.
Na Katar woda morska i tylko tyle 😬
Miałam ze dwa dni 37 stopni, ale nie jestem pewna czy to typowo przeziębieniowe czy po prostu ciążowe.
A i chyba wzięłam ze dwie tabletki apapu.
A i zapomniałam jeszcze piłam syrop p r e n a l e n

reklama
Do góry