Patrycjaa001
Aktywna w BB
tak, może być najstarszy z naszego gronano właśnie tak wyrośnięty się wydawał na te rozmiary, które tu mamy póki co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, może być najstarszy z naszego gronano właśnie tak wyrośnięty się wydawał na te rozmiary, które tu mamy póki co
Takw środę rano i dziś rano? w tym samym.labie?
To ciąża naturalna czy in-vitro i wspomagasz progesteronem?
a on w jakiej formie? taki wędzony kawałek czy jakoś zakonserwowany?
Ja stosuję, bez nich chyba bym umarła. Nie wiem jak będzie z odstawieniem. A co piszą i gdzie?Dziewczyny, a czy wy stosujecie tą xonvea na mdłości i wymioty? Czytam właśnie, że trudno odstawić te tabletki później i zastanawiam się, czy to prawda, może któraś z Was stosowała je już w poprzedniej ciąży?
O nieDziewczyny ja tracę nadzieję moja beta mnie podłamała do tego brak zarodka jeszcze ..
W środę : 3842
Dziś : 4152
To mały przyrost ....
ciąża naturalna , nie wspomagam sie progesteronem a tydzień wychodzi 6+4To ciąża naturalna czy in-vitro i wspomagasz progesteronem?
Który to tydzień?
Chyba trzeba by było powtórzyć betę albo umówić gdzieś po Nowym Roku wizytę
Ja zjadlam rozmaryn i tez lekko dygam. Ale tak naprawde musialabym wpisywac w neta wszystko zanim wezme to do ust.Taki paczkowany wędzony stek.
Prawdopodobieństwo listerii jest jednak znikome, bo raczej cała partia byłaby skażona. Niemniej no nie powinnam raczej jeść tego
Też mam wtedy wizytę moją pierwszą.ciąża naturalna , nie wspomagam sie progesteronem a tydzień wychodzi 6+4
Jestem umówiona w pt za tydzień 5.01. i wtedy się okaże co tam się dzieje...