reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja zjadlam rozmaryn i tez lekko dygam. Ale tak naprawde musialabym wpisywac w neta wszystko zanim wezme to do ust.

Ja nie dygam, bo prawdopodobieństwo jest jak wygrać w totka szczerze mówiąc. Większe prawdopodobieństwo jest jedząc niemyte owoce czy warzywa jednak.
Bardziej mnie boli, że rzuciłam się ze smakiem i było taaaaakie dobre, a jak się zorientowałam, że chyba jednak nie powinnam tego jeść to już było trochę mniej pyszniusie i mi odebrało całą radość ehhh

reklama
Ja stosuję, bez nich chyba bym umarła. Nie wiem jak będzie z odstawieniem. A co piszą i gdzie?
w jakiej dawce stosujesz? 2 razy dziennie czy więcej? Piszą w internecie na jakiś forach że po odstawieniu są dwa razy większe mdłości i wymioty. Ja wzięłam o 19 pierwszą dawkę, ale przed chwila zwymiotowałam 😩😩😩

w jakiej dawce stosujesz? 2 razy dziennie czy więcej? Piszą w internecie na jakiś forach że po odstawieniu są dwa razy większe mdłości i wymioty. Ja wzięłam o 19 pierwszą dawkę, ale przed chwila zwymiotowałam 😩😩😩
Biorę 2 tabl dziennie (po południu i przed snem), ale ja nigdy nie miałam wymiotów tylko mnie nudności kładły do łóżka :( biedna, współczuję… zobaczymy co będzie, to nie jest tak, że czuje się idealnie, ale mogę jeść, pracować i zajmować się dzieckiem… pamiętam jak w 1 ciąży płakałam nad jedzeniem i niestety widać to w pomiarach wagi wtedy i teraz 🫣🫣

Biorę 2 tabl dziennie (po południu i przed snem), ale ja nigdy nie miałam wymiotów tylko mnie nudności kładły do łóżka :( biedna, współczuję… zobaczymy co będzie, to nie jest tak, że czuje się idealnie, ale mogę jeść, pracować i zajmować się dzieckiem… pamiętam jak w 1 ciąży płakałam nad jedzeniem i niestety widać to w pomiarach wagi wtedy i teraz 🫣🫣
cieszę się, że Ci pomagają 🥰 Mam nadzieję, że mi też zaczną, jutro spróbuję wziąć kolejną dawkę. A bierzesz rano na czczo tabletkę? Bo w internecie piszą, żeby brać na czczo, a lekarz mówił, że po śniadaniu 🙃

reklama
Hej dziewczyny - przychodzę do Was doświadczonych bardziej. Mam mutacje i dostałam od lekarza heparynę i acard. Bierzecie to razem? Jedno rano, drugie wieczorem? Wszystko razem rano/wieczorem? Z emocji nie zapytałam lekarza jak usłyszałam heparyna 😩
Hej, ja biorę acard i heparyne wieczorem.

Do góry