reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Cześć wszystkim! Nieśmiało się witam z wstępnym terminem na 15.08 🙈 ale pierwsza wizyta u gina jeszcze przede mną więc wszystko może się zdarzyć 🥺 mam jednak nadzieję, że wszystko będzie ok! Objawy raz są raz ich nie ma, ale nie mam za dużo czasu o tym myśleć, bo w domu mamy jeszcze bardzo energicznego ponad dwulatka.
Każdej z nas życzę samych dobrych wieści i spokojnych 9 miesięcy ❤️
Hejo! ❣️ zapraszamy! Który jesteś tydzień?

reklama
zazwyczaj pije białą herbatę, ale do do kawy to u mnie jest hit przed ciążą piłam po 3 dziennie duze latte, kawa to był cel mojej egzystencji 😜🤣 odkąd jestem w ciąży przestalam już je robic... bo ani jednej nie wypiłam... tylko robiłam i stały... kompletnie steacilam ochotę na kawę.
W zyciu bym nie uwierzyła, że mogę nie myśleć o kawie i nie pic jej 😳🤯

U mnie jest tak samo. Na co dzień 2-3 kawki (1 rano w domu, druga w pracy żeby się dobudzić 😅). Teraz żadnej… mam odruch wymiotny 🫣
Mnie w pierwszej ciąży na kilka tygodni odrzuciło od kawy i koleżanka z pracy potem mi później powiedziała, że dlatego się domyśliła, że jestem w ciąży 😁 Bo tak to zawsze o 10 szłyśmy do kuchni sobie zrobić 😉 Teraz od wczoraj/dzisiaj mam już mniejszą ochotę, więc nie wiem czy nie będzie zaraz tak, że znowu przez jakiś czas nie przełknę 🫣 Oby nie, bo kocham kawę ♥️

Kochane będę się z Wami żegnać. Jestem w szpitalu, czekam na poronienie. Nie wiem kiedy serduszko przestało bić, już nie dopytywałam. Dziękuję za te kilka tygodni z Wami i życzę Wam wszystkim nudnej całej reszty ciąży ❤️❤️❤️
Współczuję bardzo i przesyłam wirtualne uściski. Strasznie to się ciągnęło u Ciebie a Ty byłaś okropnie silna w tej sytuacji. Jak będziesz gotowa to życzę szybkich kolejnych kresek! Trzymaj sie!

Kochane będę się z Wami żegnać. Jestem w szpitalu, czekam na poronienie. Nie wiem kiedy serduszko przestało bić, już nie dopytywałam. Dziękuję za te kilka tygodni z Wami i życzę Wam wszystkim nudnej całej reszty ciąży ❤️❤️❤️

Bardzo mi przykro 😔 Tulę mocno i przesyłam tyle siły i wsparcia ile tylko potrzebujesz 🧸🧸🧸

Bardzo mi przykro 😢😢 to wyszło na jakiejś planowej wizycie? Czy jakaś pilna sytuacja w święta? :(

bardzo Ci współczuję 🥺 dużo siły, Kitsune, i ogromu wsparcia bliskich

reklama
Do góry