reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Kochane będę się z Wami żegnać. Jestem w szpitalu, czekam na poronienie. Nie wiem kiedy serduszko przestało bić, już nie dopytywałam. Dziękuję za te kilka tygodni z Wami i życzę Wam wszystkim nudnej całej reszty ciąży ❤️❤️❤️
Kochana przesyłam dużo uścisków i siły dla Was!
Pamiętaj jeszcze wyjdzie słońce, nie poddawajcie się.

Jakbyś chciała pogadać to się odezwij. Moją pierwsza ciążę porobiłam też w 9tc 😔

reklama
Kochana przesyłam dużo uścisków i siły dla Was!
Pamiętaj jeszcze wyjdzie słońce, nie poddawajcie się.

Jakbyś chciała pogadać to się odezwij. Moją pierwsza ciążę porobiłam też w 9tc 😔
Poroniłam*

I też po prawie miesiącu takiego rollercoasteru i czekania, nadziei 😔 dokładnie wiem co czujesz.

Według aplikacji 6+5 ale ze względu na późną owulację podejrzewam kilka dni różnicy :) a Ty?
Ja 5+2, wizytę dopiero mam na 5 stycznia.
Mogłabym cały czas spać, doszło małe przeziębienie, non stop mam 37 stopni, no ale nie zbijam tego.
Zażywam *spam* na gardło, syrop też od nich i wodę morską do nosa. Kiedy to przejdzie, bo zaczynam świrować 😬

Ja 5+2, wizytę dopiero mam na 5 stycznia.
Mogłabym cały czas spać, doszło małe przeziębienie, non stop mam 37 stopni, no ale nie zbijam tego.
Zażywam *spam* na gardło, syrop też od nich i wodę morską do nosa. Kiedy to przejdzie, bo zaczynam świrować 😬

Ja na wizytę wybieram się 3 stycznia. U mnie też duże zmęczenie 🥺 mam nadzieję, że szybko uda Ci się pokonać przeziębienie ❤️

Kochane będę się z Wami żegnać. Jestem w szpitalu, czekam na poronienie. Nie wiem kiedy serduszko przestało bić, już nie dopytywałam. Dziękuję za te kilka tygodni z Wami i życzę Wam wszystkim nudnej całej reszty ciąży ❤️❤️❤️

Trzymaj się. Życzę, abyś miała przy sobie odpowiednie osoby. I dużo spokojnego odpoczynku. To była trudna walka. 💔

reklama
Do góry