reklama
babielato_
Fanka BB :)
Wykończona psychicznie i fizycznie. Nie mam apetytu przez co mało jem. No i od paru dni doszły wymioty z rana co nie pomaga. Ale my dalej w Polsce załatwiamy sprawy. Więc odpocznę jak wrócę do domu po 3 stycznia. Jutro mam wizytę i USG. Trochę jestem przytłoczona rodzina zadaje tyle pytań o ciążę a ja jakoś nie tryskam radością. A wy?Jak się Dziewczyny czujecie po Świętach?
babielato_
Trzymaj sie znam ten bol..Od rana coś przeczuwałam. A jakieś półtorej godziny temu wyleciało ze mnie sporo krwi ze skrzepami więc od razu szpital. Dopiero tutaj stwierdzili brak akcji serca
Magda_13
Hej dziewczyny
Jak sie macie po świętach ? Brzuszki najedzone ?
Czuję się jak po tych świętach
No i turbo zmęczona jestem, bo od czwartku ciągle coś robiliśmy, tu pojechać, tam załatwić, tu kupić, tu zrobić, ugotować i tak w kółko. Wczoraj jeden dzień odpoczynku, a dzisiaj jedziemy ogarnąć trochę budowę, więc znowu do roboty no i co tego, że w pracy mam wolne
Kejcik
ja też jutro mam wizytę i już dziś w nocy mi się śniło, że się na nią spóźniłam ogólnie święta minęły mi bardzo rodzinnie i przyjemnie, wyjątkowo mnie męczyło siedzenie przy stole ale dało się przeżyć a teraz, po świętach, kiedy goście się rozjechali, zaczynam znów się stresować i przeżywać czy na pewno wszystko dobrzeWykończona psychicznie i fizycznie. Nie mam apetytu przez co mało jem. No i od paru dni doszły wymioty z rana co nie pomaga. Ale my dalej w Polsce załatwiamy sprawy. Więc odpocznę jak wrócę do domu po 3 stycznia. Jutro mam wizytę i USG. Trochę jestem przytłoczona rodzina zadaje tyle pytań o ciążę a ja jakoś nie tryskam radością. A wy?
drugi.bejbik
Dobrze, ze święta trwają tylko 3 dni ciągle jeździliśmy do kogoś w odwiedziny, nawet moja corka- wulkan energii- chodziła wyczerpana spać bez marudzenia przez te dniJak się Dziewczyny czujecie po Świętach?
Odliczam dni do wizyty, jeszcze ponad tydzień a głowa już robi swoje
Kurde w pierwszej ciąży zrobiłam test ciazowy, wyszły dwie kreski i tak uradowana chodziłam i się nie stresowalam. Ani jednego testu więcej nie zrobiłam, żadnej bety, wizyta dopiero w 7+1
A teraz? Z 5 testów ciazowych, przyrost bety i wielki stres czy wszystko ok
reklama
drugi.bejbik
@babielato_ @Kejcik powodzenia na jutrzejszych wizytach. Czekamy na dobre wieści o której mamy trzymać kciuki?
@jagna_jadzia @Justys93 też jutro macie wizyty?
Edit. Pomyliły mi się daty. Przecież dzisiaj jest 27
@jagna_jadzia @Justys93 też jutro macie wizyty?
Edit. Pomyliły mi się daty. Przecież dzisiaj jest 27
Ostatnia edycja: