Kitsune
Moderator
Właśnie też byłam na Mokotowie Na Sobieskiego.O widzisz to trafiłaś teraz na spoko lekarza. Trzymaj się jej!
Takie komentarze są najgorsze, po co tak gadać zamiast podejść normalnie. A tak to tylko odpychają.
Jakbyś potrzebowała to mogę polecić moją dentystkę przyjmuje w Wawie na Mokotowie, ma świetne podejście, jest profesjonalna i nie robi niepotrzebnego zamieszania. Czekam właśnie aż wróci z macierzyńskiego
A co do takich lekarzy i głupich tekstów pamiętam to jak dziś, jak miałam 19 lat i poszłam do ginekolog, żeby mi wypisała tabletki antykoncepcyjne. Ona zaczęła mówić o innych metodach, wkładki itp. Ja, że dziękuję, że chce jednak tabletki, a ona „No tak, wkładka jeszcze mogłaby wypaść gdzieś he he na łące”.
Ja jako dziecko wtedy, byłam zamurowana teraz bym jej posłała wiązankę, a wtedy nie umiałam się obronić
Z perspektywy czasu tekst był baaaardzo nie na miejscu już abstrahując od tego, że teraz od lat jestem przeciwniczką tabletek antykoncepcyjnych
Jak będę miała kiedyś córkę to nie polecę jej na pewno tej formy antykoncepcji.
Ja brałam przez kilka lat tabletki, czułam się tragicznie po nich ale lekarz twierdził że mam brać, bo tak ma być, organizm musi się przyzwyczaić. Lekarz lat 80 - bliski znajomy mojej babci Potem się dopiero dowiedziałam, już jako osoba prawie 25 letnia że przy migrenach nie mogę w ogóle brać tabletek anty... Trzech lekarzy mi je przepisywało (kombinacje były z różnymi), wszyscy wiedzieli o migrenach i żaden słowem się nie odezwał na ten temat A ja się męczyłam