Veraverrto
Fanka BB :)
7+3W takim razie dzisiejsza wizyta musi te myśli rozgonić który to już tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7+3W takim razie dzisiejsza wizyta musi te myśli rozgonić który to już tydzień?
O której masz wizytę? Musi być dobrze, trzymam kciukiJa tez dzisiaj wizyta. W zasadzie powinnam sie szykowac, ale nie mam mocy. Wczoraj mialam bol brzucha, ale bardziej w pachwinach. Wzielam nospe i bylo ok. Dzisiaj to samo Denerwuje sie, bo ciagle mam w glowie to „wolno” bijace serce ech
Jeszcze nie zauważyłam zwiększonej ilości śluzu. W pierwszej ciąży też nie miałam takiego "objawu"Prawdopodobnie dziś 6+4. Dziewczyny w wy też macie więcej śluzu od kiedy jesteście w ciąży? Tak będzie całą ciążę ?
Na 13:00. Wlasnie wsiadam do auta. Noga na sprzęgle chodzi jak na egzaminieO której masz wizytę? Musi być dobrze, trzymam kciuki
Ja na ostatnią wizytę wyjechałam 20 minut wcześniej, bo bałam się, że z nerwów będę musiała się gdzieś na poboczu zatrzymaćNa 13:00. Wlasnie wsiadam do auta. Noga na sprzęgle chodzi jak na egzaminie
ja tak miałam na początku, że mnie piersi przestawały boleć, ale miałam covid gorączkę i byłam na dużych dawkach paracetamolu i może zadziałał przeciwbólowo. Miałam wrażenie, że nabrzmienie też schodziło, więc cholera wie co tam się działo. Ogólnie ból piersi to mój jedyny stały objaw. Reszta przychodzi i odchodzi, zmienia nasileniemacie tak, że objawy typu ból piersi i mdłości tak po prostu znikają, a np później wracają?
Dokladnie tak zrobilam i koczuje w aucie. Oby tylko nie bylo pozlizguJa na ostatnią wizytę wyjechałam 20 minut wcześniej, bo bałam się, że z nerwów będę musiała się gdzieś na poboczu zatrzymać
Trzymamy!! Czekamy na dobre wieści !Niebywale. Chyba wejde o czasie! Trzymajcie kciuki.