reklama
jagna_jadzia
Fanka BB :)
To być może u was będzie łagodniej, trzymam z to kciukiTak. Rok i 3 miesiące. Od początku inhalacja to darcie się i płacz z którego ciężko było ja uspokoić. To samo jest z paznokciami ale tutaj to się zmieniło jak miała z 11 miesięcy. Wcześniej włączałam YT i bez problemu.
Ona już mało kaszle tylko, że zaczęła tydzień temu.
też sprawdziłam na gov... Krzesimir i Malina mega niepopularne - to super, zostająteż to właśnie zrobiłam po napisaniu odpowiedzi na pytanie o imię i niestety Pola odpada
Kejcik
moja siostra ma córkę Malinęteż sprawdziłam na gov... Krzesimir i Malina mega niepopularne - to super, zostają
i jak? Spoko się im z tym imieniem funkcjonuje?moja siostra ma córkę Malinę
ja w ogóle nie mam dzieci i zawsze mówiłam, że chce jednoJa Poprosze o zapisanie wizyty na 29.12.
Pytanie z innej beczki , czy któraś z was będzie miała rok po roku dzieci ?
Moja corka jest w trakcie 8 miesiąca , trochę się obawiam co to będzie
i juz pisałam, że a przy tym.jak się aktualnie czuje w ciąży... nie wiem jak Wy - mamy - dajecie radę
Nelka85
U nas prawie 2 lata będzieJa Poprosze o zapisanie wizyty na 29.12.
Pytanie z innej beczki , czy któraś z was będzie miała rok po roku dzieci ?
Moja corka jest w trakcie 8 miesiąca , trochę się obawiam co to będzie
My z mężem zawsze chcieliśmy 2 lub 3.ja w ogóle nie mam dzieci i zawsze mówiłam, że chce jedno
i juz pisałam, że a przy tym.jak się aktualnie czuje w ciąży... nie wiem jak Wy - mamy - dajecie radę
Ja od początku starań mówiłam, że jakbym zmieniła zdanie to ma się uprzeć żeby nie było same
reklama
Magda_13
Ja dość długo mówiłam, że w ogóle nie chce mieć dzieci. Jak trafiłam na odpowiedniego faceta to, że jak już będziemy mieć dzieci to chcę dwójkę, żeby nie było właśnie samo. I jeszcze mówiłam, że dzieci jak coś do 35. urodzin moich i 40. Niemęża. Problem w tym, że o to pierwsze walczymy już dość długo, więc zobaczymy jak będzie (to o dwójce do 35 to musiałabym urodzić w sierpniu i do 3mcy zajść znowu i to tak na styk ). Ja już nic nie planuje w tym temacie lepiej, bo mi nie wychodzi