reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
1000009826.jpg

Tak. Rok i 3 miesiące. Od początku inhalacja to darcie się i płacz z którego ciężko było ja uspokoić. To samo jest z paznokciami ale tutaj to się zmieniło jak miała z 11 miesięcy. Wcześniej włączałam YT i bez problemu.
Ona już mało kaszle tylko, że zaczęła tydzień temu.
To być może u was będzie łagodniej, trzymam z to kciuki🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ja Poprosze o zapisanie wizyty na 29.12. ❤️

Pytanie z innej beczki , czy któraś z was będzie miała rok po roku dzieci ?

Moja corka jest w trakcie 8 miesiąca , trochę się obawiam co to będzie 🙄

ja w ogóle nie mam dzieci i zawsze mówiłam, że chce jedno ;)
i juz pisałam, że a przy tym.jak się aktualnie czuje w ciąży... nie wiem jak Wy - mamy - dajecie radę 💜

U nas prawie 2 lata będzie
ja w ogóle nie mam dzieci i zawsze mówiłam, że chce jedno ;)
i juz pisałam, że a przy tym.jak się aktualnie czuje w ciąży... nie wiem jak Wy - mamy - dajecie radę 💜
My z mężem zawsze chcieliśmy 2 lub 3.
Ja od początku starań mówiłam, że jakbym zmieniła zdanie to ma się uprzeć żeby nie było same

reklama
Ja dość długo mówiłam, że w ogóle nie chce mieć dzieci. Jak trafiłam na odpowiedniego faceta to, że jak już będziemy mieć dzieci to chcę dwójkę, żeby nie było właśnie samo. I jeszcze mówiłam, że dzieci jak coś do 35. urodzin moich i 40. Niemęża. Problem w tym, że o to pierwsze walczymy już dość długo, więc zobaczymy jak będzie (to o dwójce do 35 to musiałabym urodzić w sierpniu i do 3mcy zajść znowu i to tak na styk 🤣). Ja już nic nie planuje w tym temacie lepiej, bo mi nie wychodzi 🤷‍♀️🤣

Do góry