Magda_13
Fanka BB :)
jak?A ja dzisiaj strzeliłam sobie w kolano i zostałam bez pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak?A ja dzisiaj strzeliłam sobie w kolano i zostałam bez pracy.
Co się podziało?A ja dzisiaj strzeliłam sobie w kolano i zostałam bez pracy.
Moja lekarka w ogóle nie mierzyła mi ilości uderzeń. Ja wiem że nie można pacjentki oszukiwać jak sprawa wygląda źle, ale idziesz do lekarza we wczesnej ciąży, jest żywy płód adekwatny do wieku ciąży …. I żeby się nie nastawiaćHej czytam od sameeego początku ale siedzę cicho z obawy przez kolejną stratą , u mnie wypada na 4.08 . Jestem już po wizycie ale w 5 +5 serduszko biło 101 lekarz powiedział żeby podejść do tego na chłodno bo szansa jest 50 na 50 . Mam więc pytanie czy któraś z was była może w tym tygodniu na usg i wie ile było fhr u was w tym czasie ? Wiem że porównywanie jest bez sensu ale rozumiecie … trochę chyba chcilabym uspokoić głowę
na Twoim miejscu bym poszła, może być ewentualnie trochę większy wzrost. Ale będzie wiadomo jak się kształtujeA myślicie, że jest sens badać betę z odstępem ok. 50h zamiast 48? Chyba te dwie godziny dużej różnicy nie zrobią Wtedy mogłabym pójść jutro i w niedzielę.
Moja lekarka w ogóle nie mierzyła mi ilości uderzeń. Ja wiem że nie można pacjentki oszukiwać jak sprawa wygląda źle, ale idziesz do lekarza we wczesnej ciąży, jest żywy płód adekwatny do wieku ciąży …. I żeby się nie nastawiać
Jasne, że jest sensA myślicie, że jest sens badać betę z odstępem ok. 50h zamiast 48? Chyba te dwie godziny dużej różnicy nie zrobią Wtedy mogłabym pójść jutro i w niedzielę.
2h to bym się nie przejmowała. Jak potrzebujesz to w necie są kalkulatory gdzie podajesz godzinę pobrania i wylicza przyrostna Twoim miejscu bym poszła, może być ewentualnie trochę większy wzrost. Ale będzie wiadomo jak się kształtuje