reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
ten magnez to chyba dają każdemu, jako placebo... jak pojechałam z niewydolnością oddechową to też dali mi kroplówkę z magnezu, zrobili badania, lezałam z 6 godzin patrząc w sufit i skupiając się na oddychaniu... babka przychodzi i mówi o wygląda Pani lepiej, więc kroplowka pomogła 🤣 no jak się tyle godzin skupiasz by oddychać dobrze... to oddychasz w miare dobrze... powiedziała,że to na tle nerwowym, mam pójść do psychiatry i nara 🤦‍♀️
a to był acard i alergia... ale na magnez można wpadać na sor... z atakiem paniki np 🤣
Mam zapas jakby co 😂

trzymaj się @Kitsune i dawaj znać, w miarę możliwości, czy się trochę poprawiło. Mam nadzieję, że jak się obudzisz to już będzie lepiej 🤞🏻😊
Rano było jeszcze tak sobie, ale leżałam aż do teraz w łóżku od rana (jeny, mam dosyć 😖😖) i olaboga szok! Czuję się dobrze i nawet przestałam plamić

Eh a ja mam cos dzien złych myśli i niepotrzebnie się nakręcam. Skoro we wt był już widoczny żółtkowy to w sob normalnie powinno być już serduszko prawda? to będzie 6+1.

Ja dziś dostałam sms od doktorka żebym przyszła na pierwsze usg 21.12, co będzie dopiero 16dpt także ciekawa jestem czy cokolwiek zobaczymy 🫣

Dziewczyny ja w domu na zwolnieniu. 🥲 Myślałam że przejdzie samo przeziębienie. A jest gozej. Najgorsze że jedyny syrop który mogę brać z porostu islandzkiego mi się kończy. Trzy dni temu paracetamol wjechał bo była okropna migrena. Co oprócz rumianku miodu pigwy i soli morskiej polecacie na przeziębienie. Dodam że nie mam gorączki. Trochę źle mi z tym że zostałam w domu bo 22.12 wyjeżdżamy do Polski a tutaj choroba ale szefowa nic nie mówiła trochę z robota zostawiłam ja ale cały rok nie byłam chora. Ona nie wie o ciąży. Dawajcie jakieś sposoby katar mam wrażenie że słabnie ale za to kaszel pojawił się dość gardło boli i chrypka jak mówię. 😭

Eh a ja mam cos dzien złych myśli i niepotrzebnie się nakręcam. Skoro we wt był już widoczny żółtkowy to w sob normalnie powinno być już serduszko prawda? to będzie 6+1.
jeśli był żoltkowy to wszystko jest ok... ja byłam 5+4 i lekarz mi zasugerował, że nawet żółtkowego nie ma, tak mnie zestresował... a na 6+0 było już ładnie serduszko 💜 będzie dobrze!

Dziewczyny ja w domu na zwolnieniu. 🥲 Myślałam że przejdzie samo przeziębienie. A jest gozej. Najgorsze że jedyny syrop który mogę brać z porostu islandzkiego mi się kończy. Trzy dni temu paracetamol wjechał bo była okropna migrena. Co oprócz rumianku miodu pigwy i soli morskiej polecacie na przeziębienie. Dodam że nie mam gorączki. Trochę źle mi z tym że zostałam w domu bo 22.12 wyjeżdżamy do Polski a tutaj choroba ale szefowa nic nie mówiła trochę z robota zostawiłam ja ale cały rok nie byłam chora. Ona nie wie o ciąży. Dawajcie jakieś sposoby katar mam wrażenie że słabnie ale za to kaszel pojawił się dość gardło boli i chrypka jak mówię. 😭
Mi córa sprzedała coś ze żłobka. Trochę pomaga herbata z sokiem z malin. Do nosa woda morska a pod maść majerankowa. Można inhalacje z majeranku. No i ważne pij dużo wody.
Ja jeszcze mam kominek z olbasem i że mam łóżko obok łóżeczka to dociera aromactiv plastry (córce naklejam na łóżeczko przy katarze)

reklama
Do góry