Veraverrto
Fanka BB :)
I to jak! Wyszlam po 2 dniachNajważniejsze, że zadziałało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jak! Wyszlam po 2 dniachNajważniejsze, że zadziałało
Mam zapas jakby coten magnez to chyba dają każdemu, jako placebo... jak pojechałam z niewydolnością oddechową to też dali mi kroplówkę z magnezu, zrobili badania, lezałam z 6 godzin patrząc w sufit i skupiając się na oddychaniu... babka przychodzi i mówi o wygląda Pani lepiej, więc kroplowka pomogła no jak się tyle godzin skupiasz by oddychać dobrze... to oddychasz w miare dobrze... powiedziała,że to na tle nerwowym, mam pójść do psychiatry i nara
a to był acard i alergia... ale na magnez można wpadać na sor... z atakiem paniki np
Rano było jeszcze tak sobie, ale leżałam aż do teraz w łóżku od rana (jeny, mam dosyć ) i olaboga szok! Czuję się dobrze i nawet przestałam plamićtrzymaj się @Kitsune i dawaj znać, w miarę możliwości, czy się trochę poprawiło. Mam nadzieję, że jak się obudzisz to już będzie lepiej
Będzie, trzymam kciuki żebyś zobaczyłaEh a ja mam cos dzien złych myśli i niepotrzebnie się nakręcam. Skoro we wt był już widoczny żółtkowy to w sob normalnie powinno być już serduszko prawda? to będzie 6+1.
jeśli był żoltkowy to wszystko jest ok... ja byłam 5+4 i lekarz mi zasugerował, że nawet żółtkowego nie ma, tak mnie zestresował... a na 6+0 było już ładnie serduszko będzie dobrze!Eh a ja mam cos dzien złych myśli i niepotrzebnie się nakręcam. Skoro we wt był już widoczny żółtkowy to w sob normalnie powinno być już serduszko prawda? to będzie 6+1.
Mi córa sprzedała coś ze żłobka. Trochę pomaga herbata z sokiem z malin. Do nosa woda morska a pod maść majerankowa. Można inhalacje z majeranku. No i ważne pij dużo wody.Dziewczyny ja w domu na zwolnieniu. Myślałam że przejdzie samo przeziębienie. A jest gozej. Najgorsze że jedyny syrop który mogę brać z porostu islandzkiego mi się kończy. Trzy dni temu paracetamol wjechał bo była okropna migrena. Co oprócz rumianku miodu pigwy i soli morskiej polecacie na przeziębienie. Dodam że nie mam gorączki. Trochę źle mi z tym że zostałam w domu bo 22.12 wyjeżdżamy do Polski a tutaj choroba ale szefowa nic nie mówiła trochę z robota zostawiłam ja ale cały rok nie byłam chora. Ona nie wie o ciąży. Dawajcie jakieś sposoby katar mam wrażenie że słabnie ale za to kaszel pojawił się dość gardło boli i chrypka jak mówię.
Też liczę na serduszko na 6+4jeśli był żoltkowy to wszystko jest ok... ja byłam 5+4 i lekarz mi zasugerował, że nawet żółtkowego nie ma, tak mnie zestresował... a na 6+0 było już ładnie serduszko będzie dobrze!