jagna_jadzia
Fanka BB :)
trzymam kciuki za fasolaMi najbardziej ryje głowe to przeziębienie, bo naprawde nas poskladalo. Niby lekarz w piatek mowil, ze to nie powinno miec wplywu ale...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki za fasolaMi najbardziej ryje głowe to przeziębienie, bo naprawde nas poskladalo. Niby lekarz w piatek mowil, ze to nie powinno miec wplywu ale...
U mnie urosla prawie do 30 tys. (puste jajo)Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie bety i nieprawidłowości w ciąży np. puste jajo, brak zarodka, brak echa czy serduszka. Czy w takich sytuacjach beta rośnie normalnie albo do którego momentu rośnie?
Czy to nie jest tak, że rośnie prawidłowo nawet do kilku tysiecy zanim zacznie spadać bo coś jest nie tak?
B zastanawiam się jaki jest sens robienia tylu razy bety, skoro to i tak nie gwarantuje że ciąża rozwija się prawidłowo... dopiero to usg z sercem jest dla mnie takim światłem, że na tym etapie jest ok.U mnie urosla prawie do 30 tys. (puste jajo)
Kurde właśnie apropo tego co napisałaś, zastanawiam się nad jutrem.B zastanawiam się jaki jest sens robienia tylu razy bety, skoro to i tak nie gwarantuje że ciąża rozwija się prawidłowo... dopiero to usg z sercem jest dla mnie takim światłem, że na tym etapie jest ok.
Gdzieś czytałam, że puste jajo zdarza się tylko raz. A w każdym razie na powtórkę jest mikroskopijna szansa. Bądź dobrej myśli :*W ogóle dziewczyny miałam dzisiaj mega problem, żeby umówić się na wizytę do mojej ginekolog. Ostatecznie okazało się, że w tym tygodniu nie ma terminu. Zaproponowali wizytę u innego lekarza z tej samej kliniki. Ma super opinie, więc się zgodziłam. Wizyta 07.12., moja chwila prawdy, czy znowu nie puste jajo...
ja zrobiłam 4 razy w 5 i 6 tyg... więcej nie robię bo to jest dla mnie tak gigantyczny stres... czekam na usg...B zastanawiam się jaki jest sens robienia tylu razy bety, skoro to i tak nie gwarantuje że ciąża rozwija się prawidłowo... dopiero to usg z sercem jest dla mnie takim światłem, że na tym etapie jest ok.
myślę, że chce widzieć czy bedzie jakiś drastyczny spadek np.Kurde właśnie apropo tego co napisałaś, zastanawiam się nad jutrem.
Lekarz znowu zlecił mi betę, ja się zastanawiałam czy nie zrobić w innym labie (ale logicznie rzecz biorąc nie ma to sensu) i tak kuźwa siedzę i myślę czy iść. No bo co mi to da? Prawdopodobnie nadal stoi w miejscu, a ja już nie mam miejsca na rękach na kłucie...
Poszłybyście dziewczyny czy odpuściły i już tylko USG? Mam w czwartek i w piątek następne.
Heh, niestety może się zdarzyć więcej razy.Gdzieś czytałam, że puste jajo zdarza się tylko raz. A w każdym razie na powtórkę jest mikroskopijna szansa. Bądź dobrej myśli :*