reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Jestem po stymulacji owulacji. po badaniu powiedział że brak owulacji i ostatni miesiąc stymulujemy bo raczej szkoda czasu. Boje się że na kolejnej wizycie poinformuje że invitro a mnie nie stac
w jakim mieszkasz mieście? W wielu invitro jest wspierane a za chwilę nowy rząd przywróci refundację, zawsze coś sie wymyśli... ale trzymam kciuki by jednak się udało

Dziękuję że pytasz 😘
Oczka lepiej, jutro już na parę godzin soczewki ubiorę bo czuje się jak totalny kret...
Kaszel meczy dalej, pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza się osłuchać ma wszelki wypadek.

A Ty kiedy na wizytę?
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?

Jakie ma objawy? My całą rodziną jakiś syf- zatoki plus duszący suchy kaszel, test niby na wszystko ujemny, a byłam pewna że to covid 😐
boli go gardło i ma kaszel i katar. I generalnie czuł się taki mocniej przeziębiony. Mierzył temperaturę kilka razy wczoraj i było 36,6, a jak wymierzył 37,8 to zarzadzilam robienie testu i klops

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…

Dzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim 🎉🎉
Kciuki za wyniki <3 oby były szybko

Ja też umówiona 12.12 :D u mnie powinno być 5+5 więc podobnie idziemy :)

Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…
hej jesteśmy na tym samym etapie... jutro mam 6+0 lub 5+4 wg owulacji... będzie to Twoje pierwsze usg?

reklama
Brzmi jak u nas. Testy mamy negatywne
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Do góry