reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Jestem po stymulacji owulacji. po badaniu powiedział że brak owulacji i ostatni miesiąc stymulujemy bo raczej szkoda czasu. Boje się że na kolejnej wizycie poinformuje że invitro a mnie nie stac
w jakim mieszkasz mieście? W wielu invitro jest wspierane a za chwilę nowy rząd przywróci refundację, zawsze coś sie wymyśli... ale trzymam kciuki by jednak się udało

Dziękuję że pytasz 😘
Oczka lepiej, jutro już na parę godzin soczewki ubiorę bo czuje się jak totalny kret...
Kaszel meczy dalej, pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza się osłuchać ma wszelki wypadek.

A Ty kiedy na wizytę?
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?

Jakie ma objawy? My całą rodziną jakiś syf- zatoki plus duszący suchy kaszel, test niby na wszystko ujemny, a byłam pewna że to covid 😐
boli go gardło i ma kaszel i katar. I generalnie czuł się taki mocniej przeziębiony. Mierzył temperaturę kilka razy wczoraj i było 36,6, a jak wymierzył 37,8 to zarzadzilam robienie testu i klops

Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach 🙈 może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety 😂 generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka 🥹 o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum 🙈

W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…

Dzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim 🎉🎉
Kciuki za wyniki <3 oby były szybko

Ja też umówiona 12.12 :D u mnie powinno być 5+5 więc podobnie idziemy :)

Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…
hej jesteśmy na tym samym etapie... jutro mam 6+0 lub 5+4 wg owulacji... będzie to Twoje pierwsze usg?

reklama
Brzmi jak u nas. Testy mamy negatywne
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Do góry