Veraverrto
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim
w jakim mieszkasz mieście? W wielu invitro jest wspierane a za chwilę nowy rząd przywróci refundację, zawsze coś sie wymyśli... ale trzymam kciuki by jednak się udałoJestem po stymulacji owulacji. po badaniu powiedział że brak owulacji i ostatni miesiąc stymulujemy bo raczej szkoda czasu. Boje się że na kolejnej wizycie poinformuje że invitro a mnie nie stac
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!Dziękuję że pytasz
Oczka lepiej, jutro już na parę godzin soczewki ubiorę bo czuje się jak totalny kret...
Kaszel meczy dalej, pójdę w przyszłym tygodniu do lekarza się osłuchać ma wszelki wypadek.
A Ty kiedy na wizytę?
boli go gardło i ma kaszel i katar. I generalnie czuł się taki mocniej przeziębiony. Mierzył temperaturę kilka razy wczoraj i było 36,6, a jak wymierzył 37,8 to zarzadzilam robienie testu i klopsJakie ma objawy? My całą rodziną jakiś syf- zatoki plus duszący suchy kaszel, test niby na wszystko ujemny, a byłam pewna że to covid
trzymaj się, jestem myślami z Tobą i czekam na Twoje wynikiDzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim
To chyba jakieś żłobkowe śmiertelne w takim razieBrzmi jak u nas. Testy mamy negatywne
Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!
Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum
A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?
W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
Kciuki za wyniki <3 oby były szybkoDzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim
Ja też umówiona 12.12 u mnie powinno być 5+5 więc podobnie idziemyo, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!
Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum
A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?
W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
hej jesteśmy na tym samym etapie... jutro mam 6+0 lub 5+4 wg owulacji... będzie to Twoje pierwsze usg?Idę jutro (4.12),to będzie 5+6 lub 6+0. Ale nie robiłam bety żadnej, bo wiem, że bym się stresowała bardziej, więc trochę siedzę jak na szpilkach ;D chce jak najszybciej złapać coś na usg (jeśli wszystko ok), żeby zrezygnować z nocnych dyżurów…
Brzmi jak u nas. Testy mamy negatywne