reklama
Meganka
Fanka BB :)
Kurcze, bardzo długo to trwaCzekam i jestem coraz bardziej zdenerwowana Mam nadzieję, że w ogóle dzisiaj przyjdą
Kitsune
Moderator
Niestety, poprzednio wyniki miałam dopiero koło północy także różnie może być...Kurcze, bardzo długo to trwa
adiika
Nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana To czekamy dalejCzekam i jestem coraz bardziej zdenerwowana Mam nadzieję, że w ogóle dzisiaj przyjdą
Bolilol
bardzo mi przykro... Czy masz odpowiednie wsparcie w bliskich?Mam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny
Kitsune
Moderator
Tak, mam Dziękuję Wam za wszystko. Jestem tylko ciekawa dlaczego ta beta tak faluje, 200 w górę, 200 w dół i tak w kółko... Myślałam że przy poronieniu po prostu spada i to mocno. A tu takie czarybardzo mi przykro... Czy masz odpowiednie wsparcie w bliskich?
Meganka
Bardzo mi przykroMam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny
reklama
adiika
Bardzo mi przykro za taki obrót spraw Miałam nadzieję do końca, że pozytywnie się to zakończy i też nie rozumiem dlaczego ta beta tak wariowała. Może lekarz będzie znał na to odpowiedź. Aż tak dziwnie się żegnać z kimś na tym wątku Tulę Cię mocnoMam wynik. 3488. Znowu spadek o 200. Także będę się z Wami żegnać dziewczyny