reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

w ogóle dla mnie to zdjęcie jest jak z kalkulatora... w poprzedniej ciąży mialam nawet tak wczesne usg, ale na super sprzęcie i były kompletnie innej jakości...
No zdjęcia mega kiepskiej jakości, nie mierzył lekarz pęcherzyka? Moze wydrukował inne zdjęcia. Badałaś może poziom bety? Czytałam że zarodek przy becie powyżej 6tys, serduszko 10tys, ale tez nie zawsze.

reklama
No zdjęcia mega kiepskiej jakości, nie mierzył lekarz pęcherzyka? Moze wydrukował inne zdjęcia. Badałaś może poziom bety? Czytałam że zarodek przy becie powyżej 6tys, serduszko 10tys, ale tez nie zawsze.
betę a dałam 4 razy 48 48 48 i 72 i przyrosty powyżej 100%. Dzien przed wizytą u niego miałam bete 4800

Dziewczyny co sądzicie o takich wynikach 15 dzień cyklu ??

Załączniki

• IMG_20231202_205957325.jpg
    IMG_20231202_205957325.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 110
Twoje zdjęcie a moje to przepaść... to właśnie jakość sprzętu w luxmedzie 🤦‍♀️ co usłyszałaś odnośnie pojawienia się zarodka? do kiedy?
Koło 6-7 mm pojawia się ciałko żółtkowe a parę dni po nim zarodek. W którym dniu to tak dokładnie się nie określi, mniej więcej 6-7 tydzien.

Koło 6-7 mm pojawia się ciałko żółtkowe a parę dni po nim zarodek. W którym dniu to tak dokładnie się nie określi, mniej więcej 6-7 tydzien.

no widzisz... I czy nie to właśnie powinien był.mi powiedzieć normalny lekarz? 🤷‍♀️🤦‍♀️

No to piękne przyrosty. Zobacz załącznik 1591242
U mnie w poprzedniej ciazy tak wyglądał zarodek 5+5 beta 10k, serduszka jeszcze nie bylo. Także 5+2 to spokojnie 😊

właśnie te przyrosty dały mi taki wewnętrzny spokój i myśl, że będzie dobrze tym razem... a później to usg (nieplanowane) i jeb... wiadro zimnej wody:/

reklama
Do góry