Veraverrto
Fanka BB :)
Jeszcze jedno mleko z miodem i czosnkiem i sie wykoncze
To chyba jakieś żłobkowe śmiertelne w takim razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba jakieś żłobkowe śmiertelne w takim razie
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!
Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum
A Ty już miałaś jakieś USG? Kiedy się wybierasz na jakąś wizytę?
W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
Tak, pierwsze przygotowałam się już jak przed pierwszą randkąhej jesteśmy na tym samym etapie... jutro mam 6+0 lub 5+4 wg owulacji... będzie to Twoje pierwsze usg?
Też myślałam o takim dodatku do prezentu)@Kitsune ogromne
Ja ide na wizyte 13.12, bedzie 5+4 to moze cos sie uda zobaczyc, mam tez wjzyte na 20go i jak będzie serduszko to pakujemy wydruk z usg w ramke dla rodzicow na prezent juz bym chciala to zobaczyc, bo do mózgu jakoś średnio dociera, ze jestem w ciąży a co sie zobaczyło to sie nieodzobaczy, wiadomka
Ps my od wczoraj mamy juz choinke
Beta daje czadu i rośnie na pewno zacnie.o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!
Jeszcze ciężko mi się pisze o wizytach może potrzebuję jeszcze jednego dobrego przyrostu bety generalnie jeżeli poniedziałkowy przyrost będzie ok, to na przyszly wtorek 12.12 5tc+2 chce się zapisać do mojej pozaklinikowej ginekolog, żeby sprawdzić, czy wszystko na miejscu. A do kliniki mam iść mniej więcej tydzień później i tam już byśmy szukali serduszka o matko, jakie to jest surrealistyczne, samo pisanie o tym na forum
W ogóle kiedy dziewczyny wybieracie się na jakieś wizyty i który to będzie tc+d?
W pon wrzucę na 1 stronę listę. Nie będzie pierwszy post ale w miarę na górzeCzyli mamy na razie:
4.12 @jagna_jadzia 5+6/6+0
8.12 @AnnMar88 6+3
12.12 @Meganka 5+5
13.12 @AgaZzz 5+4
14.12 @Veraverrto 6+5
20.12 @Veraverrto 7+4
20.12 @AgaZzz 6+4
Już się będzie trochę działo w najbliższym czasie
o, to dobrze, że chociaż oczka przechodzą... Oby kaszel też się zaraz zabrał!