reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Btw jeszcze miałam coś napisać i zapomniałam 🤦🏼‍♀️ ze w sumie to wydałam tyle kasy na BF (głównie na odkurzacz dysona, którego będę musiała spłacić z przyszłej pensji :D ), ze nie mam za co robić bety i to jest jakaś zaleta bycia gołodupcem!😅 muszę trzymać na wizytę, ja tez tylko prywata, z synem chodzę na NFZ do ośrodka rehabilitacji i za każdym razem umówienie się tam na COKOLWIEK graniczy z cudem.. terminy do logopedy są np na 10:30😆 musiałabym się zwolnić z pracy, żeby z nim tam chodzić xD

reklama
Mnie dopada chyba ciążowe zmęczenie 🥵 leżę i nie mogę się ruszyć, a mój niespełna 3 latek akurat ostatnio postanowił zrezygnować z drzemek 🤣 na szczęście bez nudności i innych rewelacji :D tylko jak zrobić obiad???😩😂
U mnie zmęczenie jest wiecznie, obojętnie czy to ciąża czy nie 😂 Aczkolwiek najgorzej było na Duphastonie, mimo drzemki i tak zasypiałam na stojąco. Jedynie co to mam ostatnio problem z witaminami, mają tak duże kapsułki że mam odruch wymiotny jak tylko je do buzi włożę 😆

Mnie dopada chyba ciążowe zmęczenie 🥵 leżę i nie mogę się ruszyć, a mój niespełna 3 latek akurat ostatnio postanowił zrezygnować z drzemek 🤣 na szczęście bez nudności i innych rewelacji :D tylko jak zrobić obiad???😩😂
Przyszedl mi wczoraj air fryer… Stoi tuz obok termosia… Tak. Ludzilam sie, ze bede gotowac szybciej i smaczniej 🤣

Przyszedl mi wczoraj air fryer… Stoi tuz obok termosia… Tak. Ludzilam sie, ze bede gotowac szybciej i smaczniej 🤣
Ja sobie kiedyś kupiłam lidlomixa. Jak mi stary kupił ekspres do kawy na święta w zeszłym roku, to lidlomix poszedł do szuflady… pewnie na zawsze 😆😆😆 ale za to ekspres chodzi kilka razy dziennie, wiec prezent udany :D

U mnie ekspres do kawy poszedł do szuflady... Mam taki na kapsułki, uwielbiam go, ale kapsułki tak zdrożały że odpuściliśmy 😓😓
O Kurcze to nawet nie wiem… mój mąż mi kupuje jeden prezent na rok na wszystkie możliwe okazje razem, to się szarpnął na taki na kawe w ziarnach i to jest mój ulubiony sprzęt w domu🙈 nie przeżyłabym bez niego 😵

O Kurcze to nawet nie wiem… mój mąż mi kupuje jeden prezent na rok na wszystkie możliwe okazje razem, to się szarpnął na taki na kawe w ziarnach i to jest mój ulubiony sprzęt w domu🙈 nie przeżyłabym bez niego 😵
A ja nie lubię kawy ziarnistej 😅😅 Daj spokój, opakowanie 16 kapsułek kosztuje w tym momencie 30 złotych. To ja te 16 kapsułek mam na kilka dni. Jeszcze biorąc pod uwagę, że ja i mąż pijemy różne kawy to już miesięcznie sięspora kwota robi

Ja sobie kiedyś kupiłam lidlomixa. Jak mi stary kupił ekspres do kawy na święta w zeszłym roku, to lidlomix poszedł do szuflady… pewnie na zawsze 😆😆😆 ale za to ekspres chodzi kilka razy dziennie, wiec prezent udany :D
Dostalismy ekspres na slub. Prosty. Kilka kaw. Jak urodzilam to sprzedalam ten slubny i mowie „No! Pora na wypasiony! Teraz kawy beda mi potrzebne”. Marzyly mi sie kapucziny, latte sratte. Zapytaj mnie ile razy pilam kapuczine 🤣

reklama
Do góry