reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ale zwrot akcji! Wciąż wierzę, że będzie dobrze i kropek jaki dzielny 🥹
Jest bardzo dzielny, Dlatego będę o niego walczyć. A będzie co ma być, ja spróbuję zrobić wszystko co się da żeby z nami został na długo.

Dziękuję za wszystko dziewczyny. Uwierzcie, że gdyby nie Wy i mąż to już bym wylądowała w wariatkowie. Ja naprawdę wiem, że to wszystko wygląda bardzo źle. Ale z takim wsparciem cokolwiek się nie wydarzy, to dam sobie radę ✊✊

Jest bardzo dzielny, Dlatego będę o niego walczyć. A będzie co ma być, ja spróbuję zrobić wszystko co się da żeby z nami został na długo.

Dziękuję za wszystko dziewczyny. Uwierzcie, że gdyby nie Wy i mąż to już bym wylądowała w wariatkowie. Ja naprawdę wiem, że to wszystko wygląda bardzo źle. Ale z takim wsparciem cokolwiek się nie wydarzy, to dam sobie radę ✊✊
Pierwszy Twoj post jaki dzisiaj zobaczylam, to byl ten, w ktorym pisalas ze bedziesz walczyc o kropka. I mysle sobie kucze, co Ona. A dopiero pozniej zobaczylam, ze bylas jeszcze na usg i jest zarodek z sercem! Dla mnie to sa jakies czary. Zaciskam kciuki od nowa.

reklama

I Ty jesteś bardzo, bardzo dzielna 🤗 Dacie radę ❤️

Do góry