AnnMar88
Moderator
TakDziewczyny a bralyscie kwas foliowy przed ciążą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny a bralyscie kwas foliowy przed ciążą?
Ale zwrot akcji! Wciąż wierzę, że będzie dobrze i kropek jaki dzielnySerce matki chyba zawsze do samego końca ma nadzieję Zawalczymy o tego kropka. Napisałam do lekarza czy mam zwiększyć dawkę leków i zobaczymy
W pierwszej ciąży nie, bo to ciąża z zaskoczenia była, a w tej już tak.Dziewczyny a bralyscie kwas foliowy przed ciążą?
I wszystko było ok w pierwszej ciąży?W pierwszej ciąży nie, bo to ciąża z zaskoczenia była, a w tej już tak.
Tak, syn się zdrowy urodził I zaczęłam brać kwas foliowy gdzieś dopiero od 5 tygodnia, bo wciąż myślałam, że po prostu okres się spóźniaI wszystko było ok w pierwszej ciąży?
nawet nie wiesz jak trzymam za Ciebie kciuki... za Was...Wracam do Was na chwilę. Jest zarodek z bijącym serduszkiem, lekarka w szoku takim samym jak i ja. Niestety rokowania są kiepskie ze względu na tą betę i tętno bombelka na granicy
Jest bardzo dzielny, Dlatego będę o niego walczyć. A będzie co ma być, ja spróbuję zrobić wszystko co się da żeby z nami został na długo.Ale zwrot akcji! Wciąż wierzę, że będzie dobrze i kropek jaki dzielny
Pierwszy Twoj post jaki dzisiaj zobaczylam, to byl ten, w ktorym pisalas ze bedziesz walczyc o kropka. I mysle sobie kucze, co Ona. A dopiero pozniej zobaczylam, ze bylas jeszcze na usg i jest zarodek z sercem! Dla mnie to sa jakies czary. Zaciskam kciuki od nowa.Jest bardzo dzielny, Dlatego będę o niego walczyć. A będzie co ma być, ja spróbuję zrobić wszystko co się da żeby z nami został na długo.
Dziękuję za wszystko dziewczyny. Uwierzcie, że gdyby nie Wy i mąż to już bym wylądowała w wariatkowie. Ja naprawdę wiem, że to wszystko wygląda bardzo źle. Ale z takim wsparciem cokolwiek się nie wydarzy, to dam sobie radę
I Ty jesteś bardzo, bardzo dzielna Dacie radęJest bardzo dzielny, Dlatego będę o niego walczyć. A będzie co ma być, ja spróbuję zrobić wszystko co się da żeby z nami został na długo.
Dziękuję za wszystko dziewczyny. Uwierzcie, że gdyby nie Wy i mąż to już bym wylądowała w wariatkowie. Ja naprawdę wiem, że to wszystko wygląda bardzo źle. Ale z takim wsparciem cokolwiek się nie wydarzy, to dam sobie radę