reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Wracam do Was na chwilę. Jest zarodek z bijącym serduszkiem, lekarka w szoku takim samym jak i ja. Niestety rokowania są kiepskie ze względu na tą betę i tętno bombelka na granicy
Ah no to wg usg wszystko idzie swoim tempem, bardzo to dziwny przypadek. Właściwie gdyby nie ten lekarz i potem dodatkowa kontrola bety to nic byś nie wiedziała, że coś się dzieje złego :/

reklama
Ah no to wg usg wszystko idzie swoim tempem, bardzo to dziwny przypadek. Właściwie gdyby nie ten lekarz i potem dodatkowa kontrola bety to nic byś nie wiedziała, że coś się dzieje złego :/
No gdyby lekarz mnie na samym początku nie nastraszył to nawet bym bety nie badała i nie miałabym pojęcia że coś idzie nie tak. No nic, czekamy

domyślam się, że ta niepewność i taką sinusoida jest najgorsza i że chociaż rozum wie i potrafi dodać dwa do dwóch, to serce jednak pewnie ma swoją nadzieje momentami 😞
Serce matki chyba zawsze do samego końca ma nadzieję 😓😓 Zawalczymy o tego kropka. Napisałam do lekarza czy mam zwiększyć dawkę leków i zobaczymy

Ja już krew upuściłam 😁 zaraz zacznę odswiezac 🙈

Bombelek uczy mnie parkować 🙈 robię betę w szpitalnym labie, bo wyniki najszybciej, a tam przebudowa i miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Ja po 13letniej przerwie dopiero rok temu wsiadłam znów za kółko i mam problemy z parkowaniem i jeżdżę w miejsca, gdzie mogę zaparkować prostopadle przedem lub skośnie 🙈 A tu desperacja zmusiła mnie w sobotę do parkowania pierwszy raz tyłem, a dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu parkowałam rownolegle 😂
A ja nie pojechalam bo nas zasypalo 😒 Jeszcze 10 lat temu bym sie nie ogladala, ale mialam dosc powazny wypadek i nie wsiade jak droga nie jest czarna i sucha.

Ja już krew upuściłam 😁 zaraz zacznę odswiezac 🙈

Bombelek uczy mnie parkować 🙈 robię betę w szpitalnym labie, bo wyniki najszybciej, a tam przebudowa i miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Ja po 13letniej przerwie dopiero rok temu wsiadłam znów za kółko i mam problemy z parkowaniem i jeżdżę w miejsca, gdzie mogę zaparkować prostopadle przedem lub skośnie 🙈 A tu desperacja zmusiła mnie w sobotę do parkowania pierwszy raz tyłem, a dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu parkowałam rownolegle 😂
Zaczyna się nauka życia z Bomblem :D
Mój mąż musiał prawko zrobić jak byłam w pierwszej ciąży :D
Ja mieszkam w okolicach Wawy, każda wizyta u lekarza itp to szukanie miejsc i kursowanie w centrum wawy... łatwo czasem nie było i sztuki szły w parkowaniu :D

Wracam do Was na chwilę. Jest zarodek z bijącym serduszkiem, lekarka w szoku takim samym jak i ja. Niestety rokowania są kiepskie ze względu na tą betę i tętno bombelka na granicy
Ale ta sytuacja u Ciebie dziwna... masakra. Ja bym się chyba zestresowała na maxa w takim momencie.
Trzymaj sie!

Zaczyna się nauka życia z Bomblem :D
Mój mąż musiał prawko zrobić jak byłam w pierwszej ciąży :D
Ja mieszkam w okolicach Wawy, każda wizyta u lekarza itp to szukanie miejsc i kursowanie w centrum wawy... łatwo czasem nie było i sztuki szły w parkowaniu :D
no my też pod miastem, a i klinika, i reszta lekarzy w centrum. Ale tam to sobie ogarnęłam parkingi różne z odpowiednimi miejscami i zapasowe parkingi z odpowiednimi miejscami 😅 bo mi tam nie przeszkadza, że muszę kilkaset metrów przejść - wolę tak niż się męczyć z parkowaniem 🙈 ale przy szpitalu niestety tak nie ma 😞

reklama
no my też pod miastem, a i klinika, i reszta lekarzy w centrum. Ale tam to sobie ogarnęłam parkingi różne z odpowiednimi miejscami i zapasowe parkingi z odpowiednimi miejscami 😅 bo mi tam nie przeszkadza, że muszę kilkaset metrów przejść - wolę tak niż się męczyć z parkowaniem 🙈 ale przy szpitalu niestety tak nie ma 😞
Nie ma to jak organizacja ;) w waw to ciężko z parkingami, mało, wąsko, zajęte itp.
Ja w sumie mam długo już prawko (ponad 17 lat) i dla mnie to jeszcze znośnie ale mężu miał na początku ciężko...

Do góry