reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja już krew upuściłam 😁 zaraz zacznę odswiezac 🙈

Bombelek uczy mnie parkować 🙈 robię betę w szpitalnym labie, bo wyniki najszybciej, a tam przebudowa i miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Ja po 13letniej przerwie dopiero rok temu wsiadłam znów za kółko i mam problemy z parkowaniem i jeżdżę w miejsca, gdzie mogę zaparkować prostopadle przedem lub skośnie 🙈 A tu desperacja zmusiła mnie w sobotę do parkowania pierwszy raz tyłem, a dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu parkowałam rownolegle 😂
Ja właśnie czekam 😁 o ja wróciłam po 10latach od prawka i za parkowanie równolegle to podziwiam 🙈

reklama
Hahaha ale się usmialam z rana😁😁 uwielbiam te ciążowe klimaty z cyklu "aaa sikne se na patyk z rana bede miala lepszy dzien, aa ostatni raz ktoś mnie iglą atakował aż dwa dni temu, to ide..". Ja w pierwszej ciazy na poczatku ubieralam się, że niby rano z psem a moj stary i tak za kazdym razem: co? Znowu leziesz do labu ? 😂
W tej ciazy poki co robilam bete raz i mialam isc do gina w tym tyg, ale zamienilam to na badanie bety, bo cos zrobic trzeba, wiadomka, a zobaczyc to pewnie nic nie zobaczy co by mi kupilo spokój, więc w tym tyg beta, next week wizyta, chyba że zrobię taki szacher macher tez w przyszlym tyg i pojde id razu zobaczyc czy jest zarodek 20go 😁 o ile, ze nie dam rady? 😅

Wracam do Was na chwilę. Jest zarodek z bijącym serduszkiem, lekarka w szoku takim samym jak i ja. Niestety rokowania są kiepskie ze względu na tą betę i tętno bombelka na granicy

Załączniki

• IMG20231204081246.jpg
    IMG20231204081246.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 152
Kompletnie nie wiem jak mam się czuć. Totalna pustka w środku. Wolałabym naprawdę żeby mi lekarka powiedziała że już jest po wszystkim, niż jakby się miało okazać że w czwartek już serduszko nie będzie biło
domyślam się, że ta niepewność i taką sinusoida jest najgorsza i że chociaż rozum wie i potrafi dodać dwa do dwóch, to serce jednak pewnie ma swoją nadzieje momentami 😞

reklama
Do góry