reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja już krew upuściłam 😁 zaraz zacznę odswiezac 🙈

Bombelek uczy mnie parkować 🙈 robię betę w szpitalnym labie, bo wyniki najszybciej, a tam przebudowa i miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Ja po 13letniej przerwie dopiero rok temu wsiadłam znów za kółko i mam problemy z parkowaniem i jeżdżę w miejsca, gdzie mogę zaparkować prostopadle przedem lub skośnie 🙈 A tu desperacja zmusiła mnie w sobotę do parkowania pierwszy raz tyłem, a dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu parkowałam rownolegle 😂
Ja właśnie czekam 😁 o ja wróciłam po 10latach od prawka i za parkowanie równolegle to podziwiam 🙈

reklama
Hahaha ale się usmialam z rana😁😁 uwielbiam te ciążowe klimaty z cyklu "aaa sikne se na patyk z rana bede miala lepszy dzien, aa ostatni raz ktoś mnie iglą atakował aż dwa dni temu, to ide..". Ja w pierwszej ciazy na poczatku ubieralam się, że niby rano z psem a moj stary i tak za kazdym razem: co? Znowu leziesz do labu ? 😂
W tej ciazy poki co robilam bete raz i mialam isc do gina w tym tyg, ale zamienilam to na badanie bety, bo cos zrobic trzeba, wiadomka, a zobaczyc to pewnie nic nie zobaczy co by mi kupilo spokój, więc w tym tyg beta, next week wizyta, chyba że zrobię taki szacher macher tez w przyszlym tyg i pojde id razu zobaczyc czy jest zarodek 20go 😁 o ile, ze nie dam rady? 😅

Wracam do Was na chwilę. Jest zarodek z bijącym serduszkiem, lekarka w szoku takim samym jak i ja. Niestety rokowania są kiepskie ze względu na tą betę i tętno bombelka na granicy

Załączniki

• IMG20231204081246.jpg
    IMG20231204081246.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 149
Kompletnie nie wiem jak mam się czuć. Totalna pustka w środku. Wolałabym naprawdę żeby mi lekarka powiedziała że już jest po wszystkim, niż jakby się miało okazać że w czwartek już serduszko nie będzie biło
domyślam się, że ta niepewność i taką sinusoida jest najgorsza i że chociaż rozum wie i potrafi dodać dwa do dwóch, to serce jednak pewnie ma swoją nadzieje momentami 😞

reklama
Do góry