reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ostatni moj wynik to 2353. W pierwszej ciazy zbastowalam na 29 tysiacach, ale badan mialam zdecydowanie mniej.
No ja miałam wtedy pierwszą 10k i kolejną 20k, także nie było co powtarzać :D ale no wadliwy test ciązowy to czekałam na okres, a nie na dobre nowiny. O ile to człowiek był spokojniejszy :D

Ja chyba jakaś inna jestem, bo zrobiłam tylko 2 razy i tyle. Teraz czekam na wizytę do piątku. W sumie chyba to dla mnie lepiej niż stresować się 4,5 razy i wydawać hajs. Wyszłam z założenia że nawet jak coś się podzieje to wolę raz (na wizycie czy krwawieniu) się dowiedzieć. No ale to ja ;D

Mój ulubiony kalkulator porodu to ten:
Oprócz daty porodu podaje też zakresy dat USG genetycznego I trymestru, połówkowego i III trymestru.

Covid mi mija, gorączka trwała około 24h, więc mam nadzieję, że ciąża jakoś to przetrwała...
Jutro dzwonię umówić termin pierwszej wizyty.

Ja chyba jakaś inna jestem, bo zrobiłam tylko 2 razy i tyle. Teraz czekam na wizytę do piątku. W sumie chyba to dla mnie lepiej niż stresować się 4,5 razy i wydawać hajs. Wyszłam z założenia że nawet jak coś się podzieje to wolę raz (na wizycie czy krwawieniu) się dowiedzieć. No ale to ja ;D
Ja bym bardzo tak chciała poprzestać na 2, ale u mnie ten brak czegokolwiek do zrobienia potęguje stres 🙈

reklama
Ja już krew upuściłam 😁 zaraz zacznę odswiezac 🙈

Bombelek uczy mnie parkować 🙈 robię betę w szpitalnym labie, bo wyniki najszybciej, a tam przebudowa i miejsc parkingowych jak na lekarstwo. Ja po 13letniej przerwie dopiero rok temu wsiadłam znów za kółko i mam problemy z parkowaniem i jeżdżę w miejsca, gdzie mogę zaparkować prostopadle przedem lub skośnie 🙈 A tu desperacja zmusiła mnie w sobotę do parkowania pierwszy raz tyłem, a dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu parkowałam rownolegle 😂

Do góry