trzymamy mocno kciukiNie nic nie piecze i nie swędzi.
Obyśmy miały rację
Dam znać od razu po
reklama
dobrze ze jedziesz, jednak sprawdzenie takich rzeczy jest ważne - inaczej stres przez kolejne dniWłaśnie udało mi się skontaktować z moją gin, na 11:25 mam do niej jechać.
PepkaS
Fanka BB :)
Wizytę w piątek miałam umówioną, nie wytrwałabym do piątku na bankdobrze ze jedziesz, jednak sprawdzenie takich rzeczy jest ważne - inaczej stres przez kolejne dni
Kejcik
nie, obejrzała mnie bardzo dokładnie i powiedziała, że nie widzi nic niepokojącego i że „czasem tak bywa”A kazali jakieś dodatkowe badania zrobić czy coś?
Kejcik
a to ciekawe bo mój lekarz mówił, że spokojnie mogę, szczególnie, że to była moja standardowa aktywność przed ciążą… po za tym byłam bardzo ostrożna i pilnowałam tętna żeby nie forsować się zbyt mocno. Lekarka na izbie też mówiła, ze to na pewno nie od roweru w każdym razie już na pewno nie w głowie mi żadne ćwiczenia, wracam do leżeniaBardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. W internecie czytałam, że nie powinno się trenować na rowerku stacjonarnym w domu. Zwykły rower i delikatna wycieczka to co innego. Nie wsiadaj już na ten rower
Magda_13
Udało się! Pierwsze co, po wyjściu od pielęgniarki to zagryzłam wafla i wróciłam do domu bez przygód Chyba, że policzyć te kilkanaście centymetrów śniegu, które napadało dobrze, że auto mam wypchane elektroniką, bo Wrocław nic nie odśnieżony oczywiścieTrzymamy kciuki żeby bez haftnięcia było
babielato_
Połozna napisała do mnie że z wyników krwi potrzebuje suplementacji żelaza. Napsiala jakie w jakiej dawce. Uspokoiła mnie że większość ciężarnych ma niedobór żelaza
Ja mam żelazo po prostu w moich witaminach ciążowychPołozna napisała do mnie że z wyników krwi potrzebuje suplementacji żelaza. Napsiala jakie w jakiej dawce. Uspokoiła mnie że większość ciężarnych ma niedobór żelaza
reklama
babielato_
Ja też ale mimo tego mam za niski poziomJa mam żelazo po prostu w moich witaminach ciążowych