Dokładnie ..Za każdym razem-niestety... Może po prenatalnych będzie lepiej jeśli wszystko będzie ok
Zawsze będziesz sie stresować . Jak nie będziesz czuć ruchow to czemu sie nie rusza .itd .. taka nasza rola matek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ..Za każdym razem-niestety... Może po prenatalnych będzie lepiej jeśli wszystko będzie ok
poleż trochę, nie trenuj naraziejuż chyba nie, wygląda jakby to było jednorazowe, jest taka szansa i modlę się, żeby to było właśnie podrażnienie od podania leku![]()
Pięknie, gratki!Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
A kiedy masz wizytę?Laski, zauważyłam brązową wydzielinę jak się podcierałam właśnie…
Już schizuje, bo tak też miałam ostatnim razem![]()
To nawet nie krew tylko taka brązowa wydzielina, dosłownie było jej kapkę.
Napisałam do mojej gin.
Jeszcze do biura dziś mam jechać, boże przecież zwariuję…
Właśnie udało mi się skontaktować z moją gin, na 11:25 mam do niej jechać.A kiedy masz wizytę?
Wspaniała wiadomośćPo 3 h spędzonych na IP mogę z ogromną ulgą zameldować, że wszystko jest dobrzemaluszek na miejscu, serduszko pięknie biło
przyczyna krwawienia nieustalona - żadnych nieprawidłowości w obrazie USG i badaniu ginekologicznym. Uffff
Boże cudowniePo 3 h spędzonych na IP mogę z ogromną ulgą zameldować, że wszystko jest dobrzemaluszek na miejscu, serduszko pięknie biło
przyczyna krwawienia nieustalona - żadnych nieprawidłowości w obrazie USG i badaniu ginekologicznym. Uffff
A kazali jakieś dodatkowe badania zrobić czy coś?Po 3 h spędzonych na IP mogę z ogromną ulgą zameldować, że wszystko jest dobrzemaluszek na miejscu, serduszko pięknie biło