reklama
ejżja89
Fanka BB :)
W sumie medicover to jednak prywatna opieka medyczna, więc skoro płacisz to nikt nie może kręcić nosem. Nie to co NFZTo moja gin prywatna wie o Medi, ale nie wiem czy mówić Medicover o prywatnej a też będę jeszcze ciążę prowadzić w szpitalu, więc kurde sama nie wiem
Ale tą wizytę z poniedziałku przełożyłam na następny 15.01.
PepkaS
No pracodawca płaci ale no racjaW sumie medicover to jednak prywatna opieka medyczna, więc skoro płacisz to nikt nie może kręcić nosem. Nie to co NFZ
Magda_13
Pobolewa was czasami brzuch chwilami tak jak na okres?
Mnie teraz jakieś niecałe 5 minut i już zaczęłam się schizować trochę
Zdarza mi się taki jakby chwilowy skurcz, ale wydaje mi się, że to mogą być jelita. Takie bóle bardziej okresowe miałam gdzieś do 7tc
PepkaS
No ja jutro będę już 7 tydzień.Zdarza mi się taki jakby chwilowy skurcz, ale wydaje mi się, że to mogą być jelita. Takie bóle bardziej okresowe miałam gdzieś do 7tc
Ale tak mnie zaniepokoiło to trochę. Będę obserwować.
Nelka85
Jak noszę małą lub pcham wózek pod górkę. Wtedy biorę nospe i przechodziPobolewa was czasami brzuch chwilami tak jak na okres?
Mnie teraz jakieś niecałe 5 minut i już zaczęłam się schizować trochę
AnnMar88
Moderator
Tak, ja bym tak zrobiła. Wpisują w kartę wtedy że prowadzący zewnętrzny czy prywatny i już (przynajmniej w LM). Nie ma spiny że jakiś obowiązkowych badań typu usg nie ma w systemie. Ale to może spytaj na wizycie, jak to jest dokładnie z ich strony.Że w Medi mam powiedzieć wprost?
jagna_jadzia
Mam to samo a wczoraj miałam drzemkę od 21 do 1 w nocy xD ja też nigdy nie byłam takim spiochem, dla mnie wystarczająca ilość snu do od 23-24 do 6 więc teraz mam wrażenie że tracę całe życieMiałam zachciankę na barszcz czerwony z puree ziemniaczanym i na puree boczek smażony zrobiłam, zjadłam, teraz mi nie dobrze i idę spać
reklama
Meganka
Ah, no to może niepotrzebnie się martwię że będzie niska frakcja, jak faktycznie robią już od 9tcA no to cena taka sama za ten rozszerzony zestaw jak u mojego lekarza. Może też możesz przez jakiegoś innego ginekologa niż prowadzący zrobić albo przez klinikę, żeby mieć to USG? A i ja byłam wczoraj 7+1 i on mi właśnie mówił, że za 2 tyg mogę przyjść jak się zdecyduje, czyli to by było 9+1
Ja będę mieć dwie osobne karty ciąży - osobno prywatny i osobno NFZ. Nawet już je mam