reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

ja jestem dopiero 7+6, pęcherzyk ciążowy to ma jakieś centymetry, więc mi się nie ma co zarysowywać, chyba że od hektolitrów lodów i wzdęć 😅
u mnie tak samo jeszcze zdecydowanie zbyt wcześnie na cokolwiek i brzuch mam płaski ALE uwielbiam spać i leżeć na brzuchu a teraz czuję, że coś mi w takim leżeniu przeszkadza😅 tak jakbym czuła cos twardego w podbrzuszu i mi niezbyt wygodnie🙃 dlatego chyba całkiem szybko się zaopatrzę w poduchę do spania

reklama
u mnie tak samo jeszcze zdecydowanie zbyt wcześnie na cokolwiek i brzuch mam płaski ALE uwielbiam spać i leżeć na brzuchu a teraz czuję, że coś mi w takim leżeniu przeszkadza😅 tak jakbym czuła cos twardego w podbrzuszu i mi niezbyt wygodnie🙃 dlatego chyba całkiem szybko się zaopatrzę w poduchę do spania
a rozglądalas się już? Ja też będę kupować na pewno, już sobie nawet przeglądałam i jakoś przemawia do mnie poofi ta dziewiątka, ale na razie boje się kupić 🙈

A właśnie też wczoraj myślałaś o tych poduchach do spania. Podeślę linka jak znajdę coś sensownego 😘

mój dał sam z siebie
ja mam nr, bo kiedyś w przychodzi mi podali, jak chciałam o coś zapytać lekarza. Chodzę prywatnie i właśnie zastanawiam się, czy przy tym lekarzu zostać, bo miałam te mdłości i wymioty, napisałam do niej smsa, że mam wizytę dopiero za 2 tyg i nie ma wcześniej miejsc, czy mam zacząć brać jakieś leki na to i mi nie odpisała… stąd to moje pytanie, czy wy macie kontakt z lekarzem

Co właśnie będę jadła na śniadanie? Hot doga 🙈
ja też jadłam tylko cold doga😂 mój mąż się trochę zmarszczył bo przygotował pożywne zdrowe śniadanko (jajka, awokado, jakaś pasta rybna, razowe pieczywo) a ja poszłam w deszczu po parówki i chamskiego białego palucha😆 spojrzał na mnie zdziwiony jak zalałam to keczupem srogo🤣 więc z pełną buzią mówię „dzidzia chciała”🤣 a on, że jak dzidzia chciała to ok😆

ja też jadłam tylko cold doga😂 mój mąż się trochę zmarszczył bo przygotował pożywne zdrowe śniadanko (jajka, awokado, jakaś pasta rybna, razowe pieczywo) a ja poszłam w deszczu po parówki i chamskiego białego palucha😆 spojrzał na mnie zdziwiony jak zalałam to keczupem srogo🤣 więc z pełną buzią mówię „dzidzia chciała”🤣 a on, że jak dzidzia chciała to ok😆
hahahahaha 😂

a rozglądalas się już? Ja też będę kupować na pewno, już sobie nawet przeglądałam i jakoś przemawia do mnie poofi ta dziewiątka, ale na razie boje się kupić 🙈
szybki przegląd wczoraj wytypował taką https://allegro.pl/oferta/poduszka-ciazowa-dla-kobiet-w-ciazy-rogal-7149733690 ale resarch jeszcze nie został zakończony 😉 fajna ta poofi, ciekawe czy jakość idzie w parze z ceną 😅 u mnie wszystkie dziewczyny w rodzinie miały takie najzwyklejsze długie poduchy, z którymi dzieci śpią do tej pory (czyli nawet 7 lat)😊

reklama
Do góry