mimo wszystko trzymam kciuki... to tak granicznie ten 6+0... lekarz tak jednoznacznie się już wypowiedział?6t+0d
Pęcherzyk 9mm i to na tyle. Czyli raczej nic z tego
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Może po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>
Oo nie, kiedy kolejna wizyta?
Dokladnie? Co gin mówi?
To nie było chyba u PC? Może sprzęt słaby?
@Nelka85 a Ty nie miałaś później implantacji? Pamiętam, że miałaś białe sikance. Kiedy Ci pozytyw wyszedł i jaki miałaś start bety? Ty nie byłaś przypadkiem w jakimś luxmedzie z gównianym sprzętem dzisiaj?
Sprzęt chyba właśnie taki sobie.mimo wszystko trzymam kciuki... to tak granicznie ten 6+0... lekarz tak jednoznacznie się już wypowiedział?
Wizytę u Ciepieli mam 3go. Czekam aż znajomy mi odpisze czy jest w Szczecinie czy na urlopie (ma dobry sprzęt - robi na nim prenatalne). Beta w 8dpt (13ty) była 40 a w 10dpt (15ty) była 105. Mamy 28 więc no powinno już coś być.
Bolilol
zdjęcie wygląda jak robione tosterem mam nadzieję, że znajomy jest na miejscu i Ci machnie USG, na którym będzie widać więcejSprzęt chyba właśnie taki sobie.
Wizytę u Ciepieli mam 3go. Czekam aż znajomy mi odpisze czy jest w Szczecinie czy na urlopie (ma dobry sprzęt - robi na nim prenatalne). Beta w 8dpt (13ty) była 40 a w 10dpt (15ty) była 105. Mamy 28 więc no powinno już coś być. Zobacz załącznik 1598537
albo kalkulatorem jak to.ja mówię... że jeszcze takie sprzęty wykorzystują...zdjęcie wygląda jak robione tosterem mam nadzieję, że znajomy jest na miejscu i Ci machnie USG, na którym będzie widać więcej
Nelka85
Znajomy już wyjechał. No nic do 3go dam radę. Zobaczymy co będzie. Korci mnie żeby iść na betę ale wtedy to już ześwirujezdjęcie wygląda jak robione tosterem mam nadzieję, że znajomy jest na miejscu i Ci machnie USG, na którym będzie widać więcej
czy to normalne, że chce pójść 5.01 na usg by sprawdzić czy w ogóle ciąża jest żywa... skoro 8.02 mam robić nifty pro z 2 koła... czy już przesadzam?
To będzie 10+ tydzień...
ale po tym poronieniu dla mnie cały czas nie jest niczym oczywistym pozytywny przebieg ciąży... mimo, ze dotychczas jest w porządku...
To będzie 10+ tydzień...
ale po tym poronieniu dla mnie cały czas nie jest niczym oczywistym pozytywny przebieg ciąży... mimo, ze dotychczas jest w porządku...
reklama
PepkaS
Super wiadomość! kiedy następna wizyta?Szybki meldunek po wizycie- mamy 3,5mm człowieka z bijącym serduchem jednak sprzęt mówi, że wychodzi dziś 6+1 w każdym razie wszystko wygląda git i jestem niezwykle szczęśliwa
Boże mam nadzieję, że 5 stycznia usłyszę to samo