reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Może po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>
Oo nie, kiedy kolejna wizyta? 🥺
Dokladnie? Co gin mówi?
To nie było chyba u PC? Może sprzęt słaby?
@Nelka85 a Ty nie miałaś później implantacji? Pamiętam, że miałaś białe sikance. Kiedy Ci pozytyw wyszedł i jaki miałaś start bety? Ty nie byłaś przypadkiem w jakimś luxmedzie z gównianym sprzętem dzisiaj?
mimo wszystko trzymam kciuki... to tak granicznie ten 6+0... lekarz tak jednoznacznie się już wypowiedział?
Sprzęt chyba właśnie taki sobie.
Wizytę u Ciepieli mam 3go. Czekam aż znajomy mi odpisze czy jest w Szczecinie czy na urlopie (ma dobry sprzęt - robi na nim prenatalne). Beta w 8dpt (13ty) była 40 a w 10dpt (15ty) była 105. Mamy 28 więc no powinno już coś być.
1000010235.jpg

Sprzęt chyba właśnie taki sobie.
Wizytę u Ciepieli mam 3go. Czekam aż znajomy mi odpisze czy jest w Szczecinie czy na urlopie (ma dobry sprzęt - robi na nim prenatalne). Beta w 8dpt (13ty) była 40 a w 10dpt (15ty) była 105. Mamy 28 więc no powinno już coś być. Zobacz załącznik 1598537
zdjęcie wygląda jak robione tosterem ;) mam nadzieję, że znajomy jest na miejscu i Ci machnie USG, na którym będzie widać więcej 🤞

czy to normalne, że chce pójść 5.01 na usg by sprawdzić czy w ogóle ciąża jest żywa... skoro 8.02 mam robić nifty pro z 2 koła... czy już przesadzam?
To będzie 10+ tydzień...
ale po tym poronieniu dla mnie cały czas nie jest niczym oczywistym pozytywny przebieg ciąży... mimo, ze dotychczas jest w porządku...

reklama
Do góry