Meganka
Fanka BB :)
Może po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>6t+0d
Pęcherzyk 9mm i to na tyle. Czyli raczej nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>6t+0d
Oo nie, kiedy kolejna wizyta?6t+0d
Dokladnie? Co gin mówi?Może po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>
To nie było chyba u PC? Może sprzęt słaby?6t+0d
Nelka jest po transferze, w takiej sytuacji nie ma opcji młodszej ciazyMoże po prostu ciąża jest młodsza? Kiedy masz kolejną wizytę>
AaahNelka jest po transferze, w takiej sytuacji nie ma opcji młodszej ciazy
Ah to wtopa, wybacz. Ale moze pozniej się zagnieździł? Pewnie może być różnica paru dni. (Jak pisze głupoty to mnie poprawcie)Nelka jest po transferze, w takiej sytuacji nie ma opcji młodszej ciazy
to nie stara panna a mobberkaDobre pytanie. Nie znam na nie jeszcze odpowiedzi sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, już się nawet zastanawiałam czy może nie iść na te dwa dni do pracy... Tylko wiem, ze jak jej powiem, ze jestem w ciąży i muszę wyjść do lekarza w czwartek, to zaraz pół miasta będzie wiedziało... I boję się kolejnej awantury. Raz byłam na l4, to do tej pory słucham, ze musiała mi zapłacić za tydzień siedzenia w domu nie obrażając, to jest stara panna z psami, trochę inne ma podejście do życia
może może, implantacja jak najbardziej może byc późniejsza, więc trzymam kciuki by to było to + słaby sprzętAh to wtopa, wybacz. Ale moze pozniej się zagnieździł? Pewnie może być różnica paru dni. (Jak pisze głupoty to mnie poprawcie)
W LM też mają różnej jakości USG i można przegapić żółtkowy jak jeszcze malutki.